KANAL D PASSWORD BAŞVURU EKRANI: Password Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılır? Password Kanal D Yarışma İçin Ne Yapılır?

Kanal D'nin yeni yarışması Password izleyicilerin dikkatini çekti. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Password yarışmasında bu hata konuğu Şükrü Özyıldız oldu. İzleyicilerin severek takip ettiği Password programı başvuru ekranı araştırıldı. Peki, Password başvuru nasıl yapılır? İşte yanıtı..

KANAL D PASSWORD BAŞVURU EKRANI: Password Yarışmasına Başvuru Nasıl Yapılır? Password Kanal D Yarışma İçin Ne Yapılır?

Milyonların severek takip ettiği Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu Kanal D Password programında bir araya geldi. Her hafta cuma akşamları saat 20.00 olduğunda Kanal D ekranında yayına giren Password yarışması bu haftaki konuğu Şükrü Özyıldız oldu. İzleyicilerin beğenerek takip ettiği Password yarışmasında yer almak isteyenler başvuru aşamalarını araştırdı. Peki, Kanal D Password başvuru nasıl yapılır? İşte Password başvuru ekranı..

KANAL D PASSWORD BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D Password yarışması ilk bölümü ardından en çok konuşulanlar arasına girdi. Cuma günleri izleyici karşısına çıkan Password yarışmasında Yasemin Sakallıoğlu ardından bu hafta konuğu Şükrü Özyıldız oldu. İzleyenler Password başvuru nasıl yapılır sorusuna yanıt aradı. Password başvurusu için Kanal D resmi sitesi https://www.kanald.com.tr/password adresine giriş yaparak programın başvuru adımlarını tamamlamanız gerekiyor. Password başvuru aşamasında sizden istenen Ad-Soyad-Telefon-Fotoğraf gibi kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlamanız isteniyor.

KANAL D PASSWORD BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur