Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kanal D’de Üç Kız Kardeş izleyicilerini üzen gelişme! O hamle ‘Son yakın’ dedirtti

Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kişi tarafından severek seyredilen Üç Kız Kardeş isimli dizi, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Kanal D yönetimi tarafından duyurulan yeni gelişme, dizinin tutkunlarını oldukça endişelendirdi. İşte Üç Kız Kardeş ile ilgili alınan o karara dair ayrıntılar…

Yayınlandığı günden bu yana

Yeni dizileri ve henüz yayına girmemiş olsalar da yeni projelerinin tanıtımları ile milyonların dikkatini çekmeyi başaran Kanal D yönetimi, son olarak mevcut dizisi Üç Kız Kardeş ile ilgili aldığı bir karar ile gündeme geldi. Üç sezondur kanalın reyting rekortmenliğini elinde bulunduran dizi hakkında verilen o karar, izleyicileri bir hayli endişelendirdi.

Üç sezondur Kanal D’nin en sevilen dizisi olmayı başaran Üç Kız Kardeş hem kanalda yayınlanmaya başlanan yeni diziler hem de rakip kanallarda gösterime giren iddialı diziler sebebi ile dara düştü. Bunun üzerine durumu kurtarabilmek adına bir hamle yapan Kanal D, dizinin yayın gününün değiştiğini duyurdu.

ARTIK CUMARTESİ GÜNLERİ YAYINLANACAK

Başrollerinde Berker Güven ve Özgü Kaya’nın yer aldıkları Üç Kız Kardeş, yayına girdiği günden bu yana milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Hem bir aşk hikayesini hem de üç kız kardeşin birbirlerine olan bağlılıklarını konu edinen dizi, ayrıca oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli eserinden uyarlanan ve şimdiye kadar da reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden Üç Kız Kardeş, son dönemlerde yeni dizilerin de yayına girmeleri ile birlikte birtakım sıkıntılar yaşamaya başladı. Dizinin reytinglerinin düşmeye başlaması ile birlikte devreye giren Kanal D, proje hakkında çarpıcı bir karara imza attı. Normalde ilk bölümünden geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne kadar her salı izleyicilerinin karşısına çıkan Üç Kız Kardeş, bu hafta itibari ile cumartesi günleri yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Üç Kız Kardeş’in gün değişikliğine gitmesi hikayenin sonuna gelindiğini düşündürürken dizinin yeni bölüm tanıtımı dikkat çekti. Yeni bölümde Dönüş Müjgan’ın kapısına dayanacak ve babasından uzak durmasını isteyecek. Müjgan ise Sadık ile arkadaş olduğunu söylese de Dönüş’ü inandıramayacak.