Kandıra bu derneği konuşuyor!

Kandıra’da ilk kez böylesine kapsayıcı, ilçenin her bölgesine dokunmayı hedefleyen bir dernek kuruldu. Kandıra Sevdalıları Derneği sahaya oldukça hızlı girdi.

Kandıra bu derneği konuşuyor!

Kandıra’da birçok dernek bulunuyor. Lokal manada çalışan bu dernekler, ilçenin gelişimine katkı vermeye çalışıyor. Fakat bugüne dek, ilçenin tamamını kapsayan, Kandıra merkezli bir dernek kurulmamıştı. Ta ki iki ay öncesine kadar. Kandıra Sevdalıları Derneği, Sinan Çavuşoğlu başkanlığında kuruldu. Derneğin bugün itibarı ile 142 üyesi, bin 50 fahri üyesi bulunuyor. Kandıra Sevdalıları Derneği Başkanı Sinan Çavuşoğlu, dernek yöneticisi Uğur Vural ile birlikte önceki gün Nokta Gazetesini ziyaret ederek derneği anlattı.

SİYASET ÜSTÜ

Kandıra’da siyaset üstü bir yapılanma kurduklarını aktaran Başkan Sinan Çavıuşoğlu, “Biz Kandıra’yı seviyoruz. Dernek yönetimini oluştururken her memleketten, her siyasi görüşten insanlara yer vermeye çalıştık. Verdik de. Siyaset üstü bir şekilde çalışmak istiyoruz. Ortak sevdamız ne? Kandıra. Biz de Kandıra’nın gelişimine sivil bir destek vermek istiyoruz” dedi.

ORTAK SEVDA KANDIRA

Sözlerini devam ettiren Başkan Çavuşoğlu, “Derneğimizi kurduğumuzdan bu yana çok güzel tepkiler oluyoruz. Bugün itibarı ile 142 üyemiz, 1.050 de fahri üyemiz var. Bu çok ciddi bir rakam. Geçtiğimiz hafta dernek binamızın açılışını da gerçekleştirdik. Kandıra’nın kültürüne, turizmine, tanıtımına yön veren ve katkı koyan bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

İŞTE YÖNETİM

Sinan Çavuşoğlu (başkan), Mazlum Öztürk, Uğur Vural, Ruhi Yaşar Sezgin, Salih Pınar, Yavuz Ateş, Cüneyt Manbaki, Mustafa Yağıs, Gökhan çakır, Mehmet Ayhan, Cüneyt Özcan, İbrahim Kurt, Gökalp Çobanoğlu, Ahmet Yazıcı, Ali Çakar, Bahadır Uztürk, Serkan Bebek, Mustafa Sezgin, Adem Yaşa, Ayhan Sarı, Caner Yaz, Ozan Güngör, İbrahim Güzel ve Songül Demirel.

DENETLEME ÜYELERİ

Ahmet Güdük, İrfan Kurt, Selim Buruş, Mürit Öztürk, Yusuf Erol ve Mustafa Şentürk.