Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez'le beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretine AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve teşkilat mensupları da katıldı. Büyükakın, "İnşallah yeni dönemde de hizmet ve eser siyasetimizi sürdürecek, uyum içinde, güç birliğiyle Kandıra’mıza yapacağımız hizmetleri arttıracağız" diye konuştu.

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi - Resim : 1

"HER ALANDA HİZMET ÜRETTİK"

Kandıra’da gerçek belediyecilik anlayışıyla eser ve hizmet üretmeyi sürdürmek istediklerini belirten Büyükakın, “Kandıra’mıza son beş yılda tarımdan ulaşıma, spordan sağlığa, altyapıdan üstyapıya her alanda 2 milyar 200 milyon TL hizmet ürettik. Adnan Turan kardeşimizle başlattığımız bu vizyonu Allah’ın izni, Kandıralı hemşerilerimizin desteği ile Erol Ölmez’le birlikte yeni dönemde güçlendirerek devam ettireceğiz. Bizim her daim yanımızda olan, davamıza güç veren hemşerilerimizin bu kutlu yürüyüşte yine yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi - Resim : 2

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi - Resim : 3

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi - Resim : 4

Kandıra'da güç birliği: Büyükakın, Turan ve Ölmez birlikte esnaf gezdi - Resim : 5

Kaynak: BÜLTEN