Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı Kocaelispor taraftarının çöp fabrikası isyanı!

Sıkı Kocaelisporluluğu ile bilinen Kandıralı Tarık İnce, ilçeye kurulması planlanan çöp fabrikası ile ilgili Kandıra Belediye Başkanı Erol ölmez için yaptığı açıklama sonrasında ifadeye çağrıldı.

Sıkı Kocaelisporluluğu ile bilinen

BİZİ YILDIRAMAZLAR

İnce yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Hakkımda suç duyurusunda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in şikayeti üzerine karakola çağrıldım, ifademi verdim ve çıktım. Korkutma politikası başlatarak bizim yıldırmaya ve kabullenmeye zorlamanıza izin vermeyeceğiz.

KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET ETMEDİM

Şahsi bir meselemiz asla yoktur. Bu yaşıma kadar da kimsenin şahsiyetine küfür hakaret etmemişimdir. Şu andan itibaren yapmak istedikleri çöp tesisine yakın bölge halkı olarak tepkimizi ve söylemlerimize devam edeceğiz.

ÖDEYECEĞİMİZ BİR BEDEL VARSA ÖDERİZ!

Bizler çocuklarımızın yarınlarını kirletmenize su havzalarının pislenmesine ve yaşam alanına yakın bir bölgeye kurulmaması için mücadelemize daha yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğiz. Ödeyeceğimiz bir bedel varsa bölgemiz için ödemeye razıyız yeterki yarınlarımız hayat bulsun. Kandıra’ya çöp tesisine ve ÇED raporuna hayır demek için
Sevgili dostlarımızı Pazartesi (12 Ağustos saat 09.00) Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’ne destek olmaya davet ediyorum. Bizi yalnız bırakmayın, yanımızda olun, yarınlarımızda hep beraber olalım.