Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı!

Kandıra Sevdalıları Derneği’nden Kandıra’ya yapılması planlanan çöp bertaraf tesisine tepki yükseldi. İşte o açıklama

Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı!

Başkanlığını Sinan Çavuşoğlu’nun yaptığı Kandıra Sevdalıları Derneği, ilçenin gündemi olan çöp bertaraf tesisiyle ilgili açıklama yaptı. “Kimseyle dikleşme derdimiz yok” ifadelerini kullanan dernek, yaptığı açıklamada çöp bertaraf tesisiyle ilgili Kandıralıların fikrinin alınıp, alınmadığını sorguladı. Paylaşıma bir çok yorum geldi.

GÜZELLİKLERLE GÜNDEM OLMASI GEREKİRKEN…

İşte o açıklama:

“Sevgili Kandıra sevdalısı dostlar, mavisiyle yeşiliyle eşsiz doğa yapısıyla adeta cennetten bi parça olan Kandıramız manda yoğurduyla, mancarlı pidesiyle ve eşsiz güzellikteki mavi bayraklı plajlarıyla anılması gerekirken ne yazık ki çöp berteraf tesisiyle gündeme gelmekte.

BÜYÜK ZARARLAR VEREBİLİR

Bizim kimseyle dikleşme gibi bir derdimiz yok. Aksine derdimiz daha yaşanabilir bir Kandıra. Kocaeli'nin tek nefes alınan ilçesi Kandıra olduğunu da düşünürsek bu tesisin bu bölgeye yapılması son derece mantıksız olduğunu ve bölgeye çok büyük zararlar verebileceğini düşünmekteyiz.

NE GİBİ ARTI EKSİ OLUR

Biz Kandıra Sevdalıları Derneği olarak tarafsız bir şekilde konuyla ilgili düşüncelerimizi dile getirirken siz değerli Kandıra halkımızın bu konu ile ilgili düşünceleri nelerdir? Tesis Kandıramız için sizce ne gibi artı eksi durumları beraberinde getirmektedir? Fikirlerinizi ve önerilerinizi önemsiyor saygılar sunuyoruz.”

İşte o yorumlar:

Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı! - Resim : 1

Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı! - Resim : 2

Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı! - Resim : 3

Kandıralı’ya çöp tesisini sordu: Yorumlar patladı! - Resim : 4

Kaynak: Gamze Karaaslan