Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kanko: “Basit hatalar ile geçen sefer kaybettik”

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin proje lansmanında konuşan Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko basit hatalar nedeni ile geçen yerel seçimin Derince’de kaybedildiğini ifade etti.

CHP Derince Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün Derince Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte projelerini anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Derince’de partililer etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Proje lansmanına Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Önceki Dönem TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

“BASİT HATALAR YAPTIK”

Toplantıda söz alan Kocaeli Mİlletvekili Muhip Kanko, “Türkiye’nin her yerinde muhakkak başarılı olacağız. Meclise gittikten sonra sürekli bize Derince’den gruplar geliyordu. Her gelen bize Sertif Gökçe diyordu. Bu dalganın önünde duramazdık. Sertif Gökçe’yi size getirdik siz de onu Başkan yapacaksınız. Geçen dönem hatalar yaptık. Yaptığımız basit hatalar ile bin küsür oy kaybettik. Türkiye İttifakını Derince’de bir araya getirip Derince’yi almalıyız. Diğer ilçelerden de almalıyız ki Atasoy Başkan’ı Büyükşehire taşıyalım. Bize programlarınızı bildirin. Çalışalım. Önce Derince’ye sonra Türkiye’ye nefes aldıralım” dedi.

Atasoy Bilgin Tahir Büyükakın’a seslendi: Sizin de sonunuz geldi

 

Bülent Sarı: “Derince’yi AKP’nin aciz yönetiminden kurtaracağız”