Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kapı kapı dolaşıp Yasin, tesbih, başörtüsü dağıttı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, içinde Yasin-i Şerif, tesbih ve başörtüsü yer alan eşantiyon hediyeleri kapı kapı dağıttırdı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Yerel seçimlere 3 gün gibi kısa bir süre kaldı. Adaylar çalışmalarını hızlandırırken seçim sürecinde en dikkat durumlardan biri de vatandaşlara dağıtılan hediyeler. Siyasi partilerin eşantiyon olarak vatandaşa dağıttığı ürünlerin başında Türk kahvesi geliyor. Kimi adaylar ise eşantiyon ürünleri daha da lüks hale getiriyor.

YASİN, TESBİH VE BAŞÖRTÜSÜ

Sahada en sıkı çalışan adaylarından biri olan CHP’li İzmit Belediyesi’nin Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, ikram ve hediyeler ile ön plana çıkıyor. Muhafazakar seçmen için de çalışmalar yapmaya özen gösteren Fatma Kaplan Hürriyet’in seçim ekibi kimi mahallelerde kapılara içinde Yasin’i Şerif, Tesbih, Başörtüsü, Kahve ve Anahtarlık gibi ürünlerin bulunduğu hediye poşeti bıraktı. Broşürlerin de yer aldığı eşantiyon setinde yer alan bir broşürde, “Sevgili kadın arkadaşlarım, kız kardeşlerim, Ablalarım, Annelerim ve teyzelerim” diye seslenerek kadınlardan oy istedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin’i tanımaya davet ediyorum