Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kar yağışı etkisini arttırdı, ulaşımda aksamalar olabilir!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yüksek kesimlerdeki kara ve oluşabilecek olumsuzluklara karşı sabah saatlerinde Kocaeli halkına uyarı bildiriminde bulunmuştu. İlerleyen saatlerde etkisini gösteren kar yağışının ardından belediyeler tuzlama çalışmalarını başlattı. Gece yarısı yola çıkan vatandaşlar ise ulaşımda zaman zaman aksaklıklar yaşıyor.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü Kuzey Marmara Otoyolu Körfez Sevindikli mevkisinde bir süredir kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı sebebiyle ulaşımda zaman zaman aksamaların yaşandığı yolda, sürücüler dikkatle ilerliyor. Otoyolda hazır bekleyen Karayolları ekipleri ise karla mücadele çalışması yürütüyor.
Öte yandan, kentin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde aralıklarla başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini artırdı.

‘DİKKAT’ UYARISI

Belediyeler bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri, Kocaeli’nin yüksel kesimlerinde tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapıyor. Sürücüler, yağış ve buzlanmaya karşı daha dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılıyor.