Karadut Dizisi Aslı Kim? Selin Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında? Selin Türkmen Hangi Dizilerde Oynadı?

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Karadut dizisinde Aslı fırtınası esmeye başladı. Pazartesi günleri yayınlanacak olan Karadut dizisine Selin Türkmen dahil oldu. Peki, Karadut dizisi Aslı kim? Selin Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Karadut Dizisi Aslı Kim? Selin Türkmen Kimdir, Kaç Yaşında? Selin Türkmen Hangi Dizilerde Oynadı?

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Çimen rolüyle büyük bir üne kavuşan genç oyuncu Selin Türkmen yeni adresi Karadut dizisi oldu. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Karadut dizisinde Aslı karakterine hayat veren Selin Türkmen performansı merak konusu oldu. Karadut dizisi Aslı hikayesi başladı. Peki, Karadut dizisi Aslı kim? Selin Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KARADUT DİZİSİ ASLI KİM?

23 Eylül Pazartesi günü yola çıkan Karadut dizisinde Aslı rolüne genç oyuncu Selin Türkmen hayat veriyor. Karadut dizisinde Aslı mimar ve ailede bağımsızlığıyla öne çıkan bir karakter. Aşkı hayatının merkezine koyan Aslı oldukça güvenilir bir sırdaş.

SELİN TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2000 yılında İzmir'de dünyaya gelen genç oyuncu Selin Türkmen son adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen rolünü oynadı. Kariyerine 2019 yılından bu yana devam eden Selin Türkmen fenomen dizide senaryo gereği tesettüre girdi. Ufak Bir Hata, Şark Dişçisi, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, İstanbul Efendisi gibi dizilerde oynayan Selin Türkmen yeni adresi Karadut dizisi oldu.

Kaynak: Şermin Temur