Karadut Dizisi Hangi Gün? Karadut Dizi Konusu Ne? Karadut Dizisi Uyarlama Mı? ATV Karadut Dizisi Oyuncu Kadrosu

23 Eylül Pazartesi günü yeni sezon dizileri arasına dahil olan Karadut dizisi araştırıldı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Karadut dizisi hikayesi oldukça merak edildi. Peki, Karadut dizi konusu ne? Karadut dizisi oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Karadut Dizisi Hangi Gün? Karadut Dizi Konusu Ne? Karadut Dizisi Uyarlama Mı? ATV Karadut Dizisi Oyuncu Kadrosu

ATV ekranında yayın hayatına başlayan Karadut dizisi oyuncuları sahneye çıktı. 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü start alacak olan yapımda birbirinden farklı iki hayat yaşayan kişisel gelişim uzmanı Zuhal Erdem maceraları işlendi. Başrolleri İrem Helvacıoğlu ile Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Karadut dizisi ilk bölüm öncesi araştırmalar yapıldı. Peki, Karadut dizi konusu ne? Karadut dizisi oyuncuları kim? Karadut dizisi uyarlama mı? İşte merak edilenler..

KARADUT DİZİ KONUSU

Karadut dizisinde Zuhal Erdem kişisel gelişim uzmanı olarak kariyerinde zirveyi yaşıyor. Aşk ve ilişkiler üzerine danışmanlık yapıyor. Ailesiyle yaşadığı evde bambaşka bir hayat süren Zuhal genç yaşta annesini kaybetti. Hayatını babası ve üç kız kardeşine adayan Zuhal yıllar sonra tanıştığı Tayfun ile büyük zorluklarla mücadeleye girdi. Karadut dizisi aşk ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir yolculuğu ekrana getiriyor.

KARADUT DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Şükrü Özyıldız

İrem Helvacıoğlu

Aslı İnandık

Burak Dakak

Selin Türkmen

Ebrar Karabakan

Onur Gürçay

Naz Elmas

Rami Narin

Elif Nur Kerkük

Yaşar Aydınlıoğlu

İpek Ayaz Kortunç

Engin Şenkan

KARADUT DİZİSİ UYARLAMA MI?

Hemen söyleyelim ki Karadut dizisi gerçek bir hikayeden uyarlama değil. Senaryosu tamamen kurgu olan Karadut dizisini senarist Sırma Yanık kaleme aldı.

Kaynak: Şermin Temur