Karakadılar’dan Arduç’a sert eleştiri: 34 yaşına geldin hala Gençlik Kolları’ndasın

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. CHP İl Danışma Kurulu Toplantısında Caner Arduç’un eleştirilerine cevap veren CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar "34 yaşına geldin hala Gençlik Kolları’ndasın" dedi.

Karakadılar’dan Arduç’a sert eleştiri: 34 yaşına geldin hala Gençlik Kolları’ndasın

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

“ÖN SEÇİM OLSAYDI BİRİNCİ ÇIKACAKTI"

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, Kartepe Belediye Başkan adaylığı için Nilay Merttürk tercihi ile ilgili yorumlarda bulundu. Karakadılar "4,5 yıllık görev süremizin sonuna gelmekteyiz. CHP’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Kartepe’de kadın bir belediye başkanı adayıyla oyumuzu artırarak bir sonraki seçim kazanma ihtimalini artırdık. Eleştirilen beleye başkan adayımız zamanında ön seçimden çıkmıştı. Ön seçim olsaydı birinci çıkacaktı” dedi.

“34 YAŞINDA YAŞINA GELDİN HALA GENÇLİK KOLLARINDASIN"

Caner Arduç’un eleştirilerine de cevap veren Karakadılar, “Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı beni eleştirdi. Koltuğu devretmemişim. Caner Arduç, sen 34 yaşına geldin hala Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapıyorsun. Hala genel merkez siyaseti yapıyorsun. Ve senin genel merkezinin açıklamadığı takvim yüzünden biz hala gençlik kollarında görevimize devam ediyoruz. Arkadaşlarına bu şekilde konuşman yakışmadı. Bu gençlere sahip çıkın. Bizi dışlamayın. Dışlamayın ki sizlere destek olsunlar. Bu partinin çocukları, bu partinin gençleri her zaman size lazım. Sokakta lazım, sahada lazım Artık belediyelerimiz var, belediyede lazım. Partimiz için var gücü ile çalışsınlar” dedi.

Kaynak: Gamze Karaaslan