Karaman valiliğine atanan Mehmet Fatih Çiçekli kimdir? Kaç yaşında ? Nereli? Eski Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli kimdir?

Mehmet Fatih Çiçekli'nin hayatı ve kariyeri, hakkında bilgi edinmek isteyenler tarafından merak ediliyor. 1976 doğumlu olan Çiçekli, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuş ve kariyerinde kaymakamlık ile vali yardımcılığı gibi çeşitli görevler üstlenmiştir. 2024 yılı itibarıyla Karaman Valisi olarak atanmıştır. Peki, Mehmet Fatih Çiçekli kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte, bu isimle ilgili ayrıntılı biyografi bilgileri.

Karaman valiliğine atanan Mehmet Fatih Çiçekli kimdir? Kaç yaşında ? Nereli? Eski Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli kimdir?

Mehmet Fatih Çiçekli, kamu yönetiminde çeşitli önemli pozisyonlarda görev yapmış bir bürokrattır. 2024 yılında Karaman Valisi olarak atanmıştır. Peki, Mehmet Fatih Çiçekli kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte, bu isme dair detaylı biyografi bilgileri.

MEHMET FATİH ÇİÇEKLİ KİMDİR?

Mehmet Fatih Çiçekli, 1976 yılında Bayburt'ta doğmuş olup, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2004 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atan Çiçekli, birçok ilçede kaymakamlık görevini üstlenmiştir.

MEHMET FATİH ÇİÇEKLİ'NİN KARİYERİ

Çiçekli, kaymakamlık görevlerine ek olarak, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen İngiltere ve Çin'deki çeşitli eğitim programlarına katılmıştır. 2023 yılında ise Karaman Valiliği görevine getirilmiştir.

Kaynak: Hürriyet