Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel Ereğli niyetini ilk haftadan belli etti! “3-0”

1. Amatör Lig’in yeni takımlarından Karamürsel Ereğlispor ilk maçında güçlü Gölcük Dumlupınar’ı, 65 dakika 10 kişi oynadığı maç sonunda 3-0 mağlup etti ve iddiasını ortaya koydu.

1. Amatör Lig’in yeni

EREĞLİ 10 KİŞİ KALDI

2. Amatör Lig’deki şampiyonluğun ardından 1. Amatör Lig için de iddialı bir kadro kuran Karamürsel Ereğlispor sezonun ilk maçında Gölcük Dumlupınarspor karşısında net bir galibiyet elde etti. Karamürsel Stadı’ndaki maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Ereğlispor 25. dakikada Ali Rıza Bat’ın kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kaldı ve devre de 0-0 sona erdi.

ENES VE RIZA’DA ŞIK GOLLER

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Ereğli ekibi 47’de öne geçti. Enes Dışpınar’ın yaklaşık 25 metreden çektiği harika şutta top ağları buldu. “1-0” 65’te fark 2’ye çıktı. Muhammet Alkan’ın ara pasında topla buluşan Kocaelispor’un eski santrforu Rıza Altıntaş klas bir gole imza attı. “2-0”

ONURSAL BAŞKAN ÖZCAN’A PLAKET

72’de Ereğli ekibini rahatlatan gol geldi. Etkili orta saha oyuncusu Oğuzhan Bölgen’in sağ kanattan yaptığı ortada Emre Ağtaş güzel bir vuruş ile skoru 3-0’a getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Ereğli temsilcisi ilk maçında dişli rakibi Dumlupınar’ı mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Öte yandan Yönetim Kurulu, 40 yılı aşkın süredir verdiği emeklerden dolayı onursal başkan Halil İbrahim Özcan plaket takdim etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper Amatör B Grubu takımlarından
Sıradaki Haber Arslanbey GB’den GÖZDAĞI! 2 bomba birden!