Karamürsel Ereğlispor’dan resmi itiraz geldi

2. Amatör Play-Off Lig 1. Tur eleme maçında Vezirçiftliğispor, Karamürsel Ereğli karşısında sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Ereğli kulübü rakip takımın oyuncu oynatma talimatlarında aykırı bir durum tespit etti ve resmi itirazda bulundu.

Karamürsel Ereğlispor’dan resmi itiraz geldi

KURA ÇEKİMİ BUGÜN

2. Amatör Play-Off Lig 1. Tur eleme maçları bu hafta sonu oynandı. Maçlarını kazanan 7 takımı adını bir üst tura yazdırdı. Galip gelen takımlar bugün öğleden sonra çekilecek kuranın ardından ikinci turda eşleşecek. Hafta sonu oynanan Vezirçiftliğispor, Karamürsel Ereğlispor mücadelesini Başiskele temsilcisi Vezirçiftliğispor 3-2 kazandı.

Karamürsel Ereğlispor’dan resmi itiraz geldi - Resim : 1

KARARI DİSİPLİN KURULU VERECEK

Ancak bu maçın ardından Karamürsel Ereğlispor kurmayları oyuncu esami listesinde, listede bulunması gereken genç futbolcu talimatları ile ilgili aykırı bir durum tespit etti ve kural hatası yapıldığı gerekçesi ile Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na başvurup resmi itirazda bulundu. İtirazda Kulüp Başkanı Halil İbrahim Üzcan, Asbaşkan Mustafa Çelik ve başkan yardımcıları Barbaros Bozkurt ile Yusuf Dağtaş yer aldı. Konu ile ilgili kararı disiplin kurulu verecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ