Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel’de 21 bin metrekare bahçe satılık!

Karamürsel’de 21 bin metrekare içi sulu sulu taze meyve ve cins ağaçlarının bulunduğu bahçe, icradan satışa çıkıyor. İşte detaylar…

Karamürsel'de 21 bin metrekare

Konut, otomobil ve uygun fiyata arsa sahibi olmak isteyenler Basın İlan Kurumu’nun resmi sitesi olan ilan.gov.tr’yi araştırıyor. Uygun fiyata arsa sahibi olmak isteyenler ilan.gov.tr’de yer alan arsa ilanlarını araştırıyor.

BÜYÜK FIRSAT

Pandemi, ekonomik kriz ve yüksek enflasyon derken bozulan ekonomik düzen ve değişen gelir – gider dengesi vatandaşın elinde ve avucunda ne varsa almaya devam ediyor. Acil nakde sıkışan ve borçlarını zamanında ödeyemeyen vatandaşların otomobilleri icradan satışa çıkıyor. Kimileri için üzücü olan bir durum kimileri için büyük bir fırsat olabiliyor.

21 BİN METREKARE BAHÇE

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kayacık Mahallesi’nde Büyükçınar mevkiinde 481 Ada, 63 Parsel sayılı kıymet takdirine 21 bin 733 metrekare bahçe, 19 milyon 148 bin 641 TL’ye satışa çıkarıldı. Karamürsel Sult Hukuk Mahkemesi Satış Müdürlüğü tarafından açılan ihale 17 Ağustos 2023 günü saat 10.35’te gerçekleştirilecek. İhalede alıcı çıkmazsa ikinci ihale 11 Eylül 2023 tarihinde saat 10.35’de gerçekleştirilecek.

İLANIN ÖZELLİKLER

İlanın özellikleri ise şöyle:

Özellikleri : Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Kayacık Mahallesi, Büyükçınar Mevkii, 481 Ada, 63 Parsel sayılı kıymet takdirine konu taşınmaz; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Taşınmaz yaklaşık %25-35 derecelik eğimli bir konuma sahiptir. İçerisinde çeşitli cins ve miktarlarda ağaçlar ve Fen Bilirkişisinin raporuna göre parsel üzerinde A, B, C, D, E, F, G ve Ğ harfleri ile işaretlenmiş olan yapılar bulunmaktadır. Taşınmaz Karamürsel ilçesinin güneybatısında yer almaktadır. Taşınmaz batısından geçen 2547. Sokağına, doğusundan geçen Doktor Nurettin Gökçeorta sokağına, diğer yönlerden komşu parsellere cephelidir. Taşınmaz D-130 karayolunun güneyindedir. D-130 karayoluna, deniz sahiline, okula yakın konumda yer almaktadır. Nüfusun orta yoğun olduğu bölgede, temel ihtiyaçların karşılanabildiği market v.b. alışveriş yapılacak yerler yakın konumdan sağlanabilmektedir. Taşınmaz coğrafi olarak yüksek bir konumda ve deniz manzaralıdır. Bu özellikler taşınmazın kıymetini arttırıcı unsurlardandır. Taşınmazın eğiminin fazlalığı, Ağaçlandırılacak alanda kalması, ve zemin parametreleri bakımından uygun olmayan alanda kalması, taşınmazın değerine olumsuz yönde etki etmektedir. Taşınmazın bulunduğu bölge yol, su, elektrik ve telefon gibi kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.

İLAN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ