Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselli Merih Demiral’ın heykeli Bolu’ya dikildi

Bolu’da Merih Demiral’ın UEFA cezasına karşı Bozkurt işareti yaptığı anı temsil eden heykel dikildi

Bolu'da Merih Demiral'ın UEFA

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz’da 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Avusturya ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak önemli bir zafer elde etti. Bu maçta iki gol atan Merih Demiral, gol sonrası ‘Bozkurt’ işareti yaparak tribünleri selamladı. Ancak, UEFA bu hareketi siyasi bir sembol olarak değerlendirdi ve Demiral’a iki maç ceza verdi.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI’NIN TEPKİSİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Merih Demiral’a verilen cezayı sert bir dille eleştirdi. Özcan, “Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle kınıyorum. Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonu’nu da lanetliyorum.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Demiral’ın bozkurt işareti yaptığı bir heykel dikeceğini belirtti: “Size söz, Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim. Hadi bakalım, Avrupa bana da ceza yazsın.”

HEYKELİ DİKİLDİ

Merih Demiral’ın ‘Bozkurt’ işareti yapan heykeli, Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’ndeki yeni bir kavşağa yerleştirildi. Heykelin açılış törenine Tanju Özcan’ın yanı sıra davetliler ve vatandaşlar katıldı. Özcan, burada yaptığı konuşmada, “Merih Demiral’dan izin aldık. Bu heykeli yapacağımızı söylemiştik. Kendisi bu durumu duyduğunda çok mutlu olduğunu ifade etti,” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye Basketbol Ligi’nin 4. haftasında
Sıradaki Haber Çayırova Belediyesi, OGM Ormanspor’u ağırlayacak