Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselsporlu futbolculardan şampiyonluk açıklamaları

2 yıl sonra adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Karamürselspor’da futbolcular başarıyı değerlendirdi.

2 yıl sonra adını

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE

SEZGİN BEKTAŞ (KAPTAN)

Çok mutluyuz. Çok sıkıntılar çektik. Biz bu şampiyonluğu hak ettik. Elimizde avantaj vardı, son 2 maçtan birisini kazansak şampiyon olacaktık. Şampiyonluk Bağdatspor baraj maçının ardından geldi. Herkesin ayağına sağlık. Bağdat’ı da tebrik ediyorum. Centilmence bir maç oldu. Allah bize nasip etti şükürler olsun.

İBRAHİM DEMİRER

Hayatımdaki ikinci şampiyonluk. Çok güzel bir duygu. Allah nasip etti. Bu şampiyonluğu eşime ve yeni doğmuş evladıma armağan ediyorum. Bizi destekleyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim Karamürselspor’un daha iyi yerlerde olmasını nasip etsin, Karamürselspor’un başarısını daim etsin.

AHMET SEYFİ YÜKSEL

Çok emek verdik. Çok zorlu yollardan geçtik. Baraj maçına gelene kadar gerçekten çok büyük uğraş verdik. Sonunda mutlu sona ulaştık. Şükürler olsun ki Allah böyle nasip etti.

ERAY GENÇBAY

Semtimin takımı dedim hiçbir şeyi düşünmedim ve geldim. Çok mücadele ettik. Öncelikle başkanımız Erdinç Bilgiç’e çok teşekkür ederim. Hocalarımız Mustafa Kaya, Yasin Şişman, futbolcu arkadaşlarım… Çok güzel bir ekip olduk. Taraftarımız bu sevinci çok hak ediyordu. BAL statüsüne göre iki yıl önce küme düşmüştük ama bu sezon ki mücadelemizle bu ligi hak ettik. Herkese çok teşekkür ederim.

DILGEŞ TANGÜNER

Çok mutluyuz. Mustafa hocama bana çok destek olduğu için teşekkür ederim. Ailem, sevdiklerim arkadaşlarım olduğu zaman maçlarda kendimi çok iyi hissettim. Çok çalıştık, emek verdik. Allah da şampiyonluğu bize nasip etti. İnşallah önümüzdeki sezona da iyi başlar ve sezonu iyi bitiririz. Son maç öncesi baya bir hesap kitap yaptık. Maçın penaltılara kalabileceğini de öngördük. Penaltılara da çalışmıştık. Hepimiz şampiyonluğa inandı ve bunu da başardık. Bu şampiyonluğu babaanneme hediye ediyorum. İnşallah daha iyi oluruz. Bağdatspor’u da tebrik ediyorum. Onlar da çok iyi bir kulüp. Sadece 1 taraf kazanacaktı. Bize nasip oldu.

EMRE KAR

Baraj maçında sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Hak edenin kazandığı bir maç oldu. Buraya kadar da biz getirmiştik. Penaltılara kalarak çıkmayı istiyorduk. Allah da nasip bize etti. Takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. En büyük Kas-Kas!

EFKAN KARGOĞLU

Geçen yılın Ağustos ayından beri emek veriyoruz. Bu emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Şampiyonluk Karamürsel halkına armağan olsun.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1. Amatör Lig C Grubu
Sıradaki Haber Gölcük Çiftlikspor, Alper Emiral’ın golü ile kazandı