Karaosmanoğlu’ndan Mutlu’ya: Mahkemeye versin, rezil olsun!

Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, SP Başiskele Başkan Adayı Zafer Mutlu’nun iddialarına cevap verdi. Karaosmanoğlu, “Delili olmadan konuşuyorlar, delili varsa da mahkemeye versin, rezil olsun” dedi.

Karaosmanoğlu’ndan Mutlu’ya: Mahkemeye versin, rezil olsun!

Kent gündemi bugün bu iddia ile çalkalanıyor. SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu Karaosmanoğlu’nun Başiskele’de 500 dönüm araziyi ‘üniversite kurmak için’ eğitim alanına çevirdiği, daha sonra da vakıf kurup kendi vakfına 49 yıllığına tahsis ettiği iddiasında bulunmuştu.

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu iddialara yanıt verdi. Gazetemize konuşan Karaosmanoğlu, iddianın yalan olduğunu belirterek arsanın tapusunun kendilerine ait olduğunu belirtti.

“APAÇIK YALAN”

İşte İbrahim Karaosmanoğlu’nun açıklamasının tamamı: “Bu sözleri ilk defa bugün duydum. En başta söyleyelim apaçık yalan. Neden böyle bir şeyi gündeme getirme gereği duymuş anlamadım. Orası bizim baba topraklarımız, komşularımızdan da para ile satın alarak araziyi büyüttük. 8 dönüm bir yerimiz var. Tamamen kendi tapulu malımız. Belediyeden kiralama falan da yok. Biz yaptık devlete verdik.

“MAHKEMEYE VERSİN, REZİL OLSUN”

Benim gayrimeşru hiçbir durumum yok. Ben namusumla bu kente 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. Emekli maaşımın dışında bir şeyim yok. Allah’a şükürler olsun milletin içine rahat rahat çıkıyorum, hayır işleri ile uğraşıyorum. Delili olmadan konuşuyorlar, delili varsa da mahkemeye versin, rezil olsun.

“BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAK”

Bu yalanı atarak ‘Bunlar dürüst değil, biz dürüstüz’ diyorlar. Ama bu tamamen iki yüzlülüktür. Yalandan başka sermayeleri yok. Kendisinin yaptığı çok basit bir yalan atmak. Bu sözleri de Zafer Mutlu söylemiş sanırım. Kendisini tanımam etmem. 5 sene önce adaydı, yine olmuş. Sandıkta boyunun ölçüsünü alacaktır” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ