Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karate antrenörlerinden sitem dolu açıklama

İlimizin başarılı karate antrenörlerinden Timur Doğan ve Hüseyin Karal hak edişlerini alamadıklarını belirttiler ve basın açıklaması yaptılar.

İlimizin başarılı karate antrenörlerinden

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMADIK

İzmit Belediyespor Kulübü Karate Branşında faaliyet gösteren iki milli karate antrenörü Timur Doğan ve Hüseyin Karal hak edişlerinin karşılığını alamamaları üzerine açıklama ortak bir açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde… İzmit Belediyespor Kulübü Karate Branşı 01.11.2019 tarihinde kuruldu. Karate branşında 5 yaştan 60 yaş grubuna kadar toplamda 380 sporcusu olan bir kulüp oldu. Kulüp antrenörleri olarak 10.04.2023 tarihinde görevimizi sonlandırdık.

PANDEMİ SÜRECİNDEKİ YARIŞMADA ÖDÜL ALDIK

Ayrılmalarımızın nedenlerinin başında düzgün ödenmeyen antrenör aylıkları olmakla beraber yurt içinde ve yurt dışında şampiyon olan sporcuları İzmit Belediyespor Kulübü’nün bir kere dahi onurlandırmamaları, sporcularımıza ilgilenmemeleri geliyor. Pandemi döneminde antrenörler olarak haftanın 7 günü zoom üzerinden eğitim vererek, gerek sporcularımızın gerekse de velilerimizin spordan kopmamalarını sağlayarak pandemi dönemini en az hasarla geçirmelerini sağladık. Hatta online kata yarışmasında finali İzmit Belediyespor Kulübü öğrencileri yaparak İl Spor Müdürlüğünden bisiklet ile ödüllendirilmişlerdir.

HAKKIMIZI İSTİYORUZ

Hizmet ettiğimiz 4 yıl boyunca Uluslararası Birincilikler ve Türkiye Birincisi çıkarıp Milli Takıma sporcu vererek çok kısa bir süre içinde büyük başarılara imza atarak İzmit Belediyespor Kulübü bayrağını zirveye taşıdık. Ayrıca İzmit Belediye binası önünde halka muhteşem bir kadro ile gösteri yaparak halkın gözünde İzmit Belediyesi’ni onore ederek antrenörler olarak Karate Branşını layıkıyla tanıttık. Hem mali hem de manevi anlamda bir karşılık göremediğimiz için görevi bıraktık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

ÇOK KOMİK RAKAMLAR

Anlaşılacağı üzere bütün bu emek ve mesaiye rağmen zaten çok komik rakamlar olan ve adeta gönüllü yapılan bu hizmetlere dair bir türlü ödenemeyen bu ödemeler ne kadardır dersiniz? Bu 4 yıllık süreç boyunca, ayda iki antrenör için ayrı ayrıverilmesi gereken 3000+2000 TL’ lik maaşlar bunlar. Bugüne kadar güncelleme yapılmamış olması bir yana bu insanlara hak ettikleri ödemeler yapılmamıştır. Canla, başla ve yüksek haysiyetle başarı getiren bu insanların mağdur edilişinin duyurulması da ayrıca bir onurdur. Şimdi İzmit Belediyesi veya İzmit Belediyespor’ un ödeme zorluğu yaşadığı ve 4 yıl boyunca bir türlü ödeyemediği miktar maalesef bu kadar. 4 yıllık süreç içerisindeiki antrenör için sadece aylık 5000 TL ve bu insanlar bu küçük meblağın değil haklarının peşindeler. Onlar her zaman sözünde durdu şimdi sıra borçluda.