Karatenin Ronaldo’su, Rüzgarın Oğlu Eray Şamdan, Altın Kiraz’da!

Kocaeli ve ülke karate tarihinin altın çocuğu, son olimpiyat ikincisi ve son Premier Lig dünya şampiyonu Eray Şamdan, 12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın açılışında yer alacak.

Karatenin Ronaldo’su, Rüzgarın Oğlu Eray Şamdan, Altın Kiraz’da!

KOCAELİ VE ÜLKE SPOR TARİHİNİN ALTIN ÇOCUĞU

Kariyerinde 17 Türkiye, 9 da Avrupa altını bulunan, geçtiğimiz ay içinde Paris’te düzenlenen ve dünyanın elit 32 sporcusunun katıldığı organizasyonda dünya şampiyonluğunu elde eden, 2020 Tokyo Olimpiyatları ikincisi, Kocaeli’nin altın çocuğu, karatenin Ronaldo’su, nam-ı diğer Rüzgarın Oğlu” Eray Şamdan, Full Medya’nın ana sponsorluğunda düzenlenecek olan 12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın açılışına katılacak.

BU KEZ HÜNERLERİNİ FUTBOLDA SERGİLEYECEK

Dev organizasyon 13 Şubat Salı günü Körfez Alpaslan Türkeş Stadı yanındaki Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde başlayacak. Milli gururumuz Eray Şamdan da açılışta yer alacak ve hem basın karmasında hem de Şöhretler maçında futboldaki hünerlerini sergileyecek. Mart’ın ikinci haftasına kadar sürecek olan turnuvada 24 takım kıyasıya mücadele edecek.

METİN ÖZKAN: ERAY İLE NE KADAR DUYSAK AZ

Tertip Komite Başkanı Metin Özkan “Salı günü güzel bir açılış olsun istiyoruz. Aramızda protokolden çok sayıda değerli büyüğümüz olacak. Şehrimizin ve ülkemizin iftihar ettiği şampiyon karatecimiz Eray Şamdan’ı da aramızda göreceğimiz için çok mutluyum. Onunla ne kadar gurur duysak az. İş ve spor camiasından şöhretlerimiz, basınımızın emekçilerine ve bizleri samimi ellerini uzatan herkese destekleri için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ