Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeş Antalyaspor’a 2 yetenekli futbolcu!

Gölcük Karadeniz’in iki gelecek vaat eden futbolcusu Derviş Mehmet Efe Mutlu ve Genco Yusuf Arslan, kardeş kulüp Antalyaspor’a transfer oldu.

Gölcük Karadeniz’in iki gelecek

İNANILMAZ ÇALIŞTILAR

Kulüp Başkanı Murat Cinemre yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: En duygusal paylaşımlarından bir tanesinin birini daha paylaşıyorum. Gölcük Karadenizspor’dan Antalyaspor’a iki transfer. Tam dört yıl önce ilk yatılı oyuncularımızdı. Derviş Mehmet Efe Mutlu ve Genco Yusuf Arslan. Dört yıl boyunca inanılmaz çalıştılar, müsabakalara çıktılar, mücadele ettiler ve başarıdan başarıya koştular.

ADIM KADAR İNANIYORUM

Hep sabrettiler ve çok çalıştılar. Nasiplerinde Antalyaspor varmış. Antalyaspor bence çok büyük bir yatırım yaptı. İkisi de yakın gelecekte Türk futbolunun ve Milli takımımızın gözbebeği olacaklarına adım kadar inanıyorum. Türkiye’de Süper Lig’e en fazla oyuncu veren kulüp olma başarımızı açık ara devam ettiriyoruz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Evlatlarımız için emeği geçen tüm teknik ekibimi yürekten tebrik ediyorum. Oyuncularımı ve ailelerini kutluyorum. Bizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.