Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 101 Bölüm Full İzle! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi akşamlarının beğenilen gençlik dizisi Kardeşlerim yeni bölüm geldi. Berk’i havaalanından döndürmeye çalışan Aybike başarılı olabilecek mi merak edildi. 21 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak Kardeşlerim 101. bölümde büyük ümitler, büyük hayal kırıklığı yarattı. Merakla beklenen Kardeşlerim 101. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..

Cumartesi akşamlarının beğenilen gençlik

21 Ekim ATV yayın akışında yer alan Kardeşlerim dizisi için geri sayım başladı. Büyük bir merakla yeni bölümü bekleyen izleyicilere flaş fragman geldi. 21 Ekim Cumartesi ATV yayın akışında yer bulan Kardeşlerim yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Ayla’nın evlatlık edindiğini öğrenen Berk gemileri yaktı. Yurtdışı bileti alan Berk ardında gözü yaşlı Aybike bıraktı. Yalın ayak havaalanına koşan Aybike Berk’in döndürmeyi başaracak mı merak konusu oldu. Su ve elektrik kesintileriyle başı belada olan Eren ailesinin yeni bölüm maceraları geceye damga vuracak. Cumartesi akşamlarının yıldız dizisi Kardeşlerim 101. bölümü kesintisiz şekilde haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Kardeşlerim 101. bölüm canlı yayın ekranı..

KARDEŞLERİM 101. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 101. BÖLÜM ÖZETİ

21 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak Kardeşlerim 101. bölümde Ayla Hanım’ın yaptığı korkunç şeyi söyledin mi ona sözü dikkat çekiyor. Büyük ümitler, büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Aybike’den öğrendiği gerçeklerle dehşete düşen Berk, Ayla’yla ilgili radikal bir karar alıyor. Eren ailesi, su ve elektrik kesintisi sorunlarıyla boğuşurken Nebahat, Süreyya yüzünden Akif’e karşı son derece tavır takınıyor. Tüm çocuklar, Ataman Koleji’nde verilen yeni bir proje ödevi için gruplara ayrılıyor. Süreyya’nın çelişkili hareketleri, Akif’i şaşırtmaya devam ediyor. Sarp ile Lidya, Ömer ve Süsen’e karşı birlik oluyor. Evdeki kesinti sorununa çözüm bulmak isteyen Şengül’ün, Hilmiye’nin verdiği akılla yaptığı hamleler ise hiç umulmadık bir sonuç doğuruyor.

KARDEŞLERİM 100. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşlerim 100. bölümde bu şehrin en tenha yeri kalbimdir şimdi.. Mahir, çalıştığı evde gazdan zehirlenen Asiye’yi, hızla hastaneye götürür. Akif, şehir dışında tanıştığı Süreyya’nın, yeniden ve ansızın karşısına çıkmış olmasının şaşkınlığını yaşarken, Orhan ile Fatma arasındaki buzlar, yavaş yavaş erimeye başlar. Lidya, Süsen ile Ömer’in arasını açmak için, sinsi oyunlar kurmaya devam eder. Akif ve Yaman’ın ortak oldukları yeni kulübün açılışında, hiç beklenmedik, önemli gelişmeler yaşanır. Berk’in, yurt dışına gitmek konusundaki kesin kararı, Aybike’yi sevdiğini kaybetmenin derin korkusuyla yüzleştirir.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Ahu Yağtu (Suzan)

Simge Selçuk (Nebahat)

Yiğit Koçak (Ömer)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Aylin Akpınar (Emel)

Cihan Şimşek (Oğulcan)

Melis Minkari (Aybike)

Lizge Cömert (Süsen)

Recep Usta (Berk)

Berk Ali Çatal (Tolga)

Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz)

Eylül Lize Kandemir (Yasmin)

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN