Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 102 Bölüm Tek Parça İzle! Kardeşlerim Son Bölüm Full İzle

Kardeşlerim 102. bölüm geldi. ATV izleyicilerinin dört gözle beklediği Kardeşlerim 102. bölümde neler olacak merak edildi. 28 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak Kardeşlerim 102. bölümde yetimhaneye düşen Emel eve geri dönecek mi araştırıldı. İşte Kardeşlerim yeni bölüm full izleme ekranı..

Kardeşlerim 102. bölüm geldi.

28 Ekim ATV yayın akışı araştırması yapan izleyiciler bugünkü yeni bölümü mercek altına aldı. Kardeşlerim dizisi takipçileri yeni bölümde neler olacak merak etti. 28 Ekim Cumartesi ATV yayın akışında yer alan Kardeşlerim dizisi 102. bölümde kardeşlerden, “Gün yüzü hariç, tüm yüzleri gördük” sözleri yankılandı. Emel’i sosyal hizmetlerin aldığını öğrenen Ömer, Asiye ve Orhan, telaş içinde onu yetimhaneden geri alabilmek için mücadele verdi. Peki, Emel eve geri dönebilecek mi? Cumartesi akşamlarının yıldızı Kardeşlerim 102. bölümü haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Kardeşlerim 102. bölüm canlı yayın ekranı..

ATV KARDEŞLERİM 102. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 102. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

28 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak Kardeşlerim 102. bölüme gün yüzü hariç, tüm yüzleri gördük sözleri damga vuruyor. Emel’i sosyal hizmetlerin aldığını öğrenen Ömer, Asiye ve Orhan, telaş içinde onu yetimhaneden geri alabilmek için mücadele ediyor. Süreyya’yla vakit geçirmek isteyen Akif, Yaman’a karşı sinsi bir plan kurmanın peşine düşüyor. Ataman Koleji’nde sular durulmuyor. Ömer’in başı, hiç beklenmedik bir durumdan dolayı belaya giriyor. Tolga, içi kan ağlayarak, Yasmin’e Mahir konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Orhan’la bir kez daha karşı karşıya gelen Şengül ise, Ataman Koleji’nin kulüpte düzenlediği etkinlikte tüm davetlileri, şoke edecek gerçeklerle yüzleştiriyor.

KARDEŞLERİM 101. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeşlerim son bölümde Aybike’den öğrendiği gerçeklerle dehşete düşen Berk, Ayla’yla ilgili radikal bir karar aldı. Eren ailesi, su ve elektrik kesintisi sorunlarıyla boğuşmaya başladı. Nebahat, Süreyya yüzünden Akif’e karşı son derece tavırlıyken olanlar oldu. Tüm çocuklar, Ataman Koleji’nde verilen yeni bir proje ödevi için gruplara ayrıldı. Süreyya’nın çelişkili hareketleri, Akif’i şaşırtmaya devam etti. Sarp ile Lidya, Ömer ve Süsen’e karşı birlik oldu. Evdeki kesinti sorununa çözüm bulmak isteyen Şengül’ün, Hilmiye’nin verdiği akılla yaptığı hamleler ise, hiç umulmadık bir sonuç doğurdu.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Ahu Yağtu (Suzan)

Simge Selçuk (Nebahat)

Yiğit Koçak (Ömer)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Aylin Akpınar (Emel)

Cihan Şimşek (Oğulcan)

Melis Minkari (Aybike)

Lizge Cömert (Süsen)

Recep Usta (Berk)

Berk Ali Çatal (Tolga)

Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz)

Eylül Lize Kandemir (Yasmin)