Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 103 Bölüm Full HD İzle! Kardeşlerim Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Cumartesilerin yıldızı Kardeşlerim 103. bölüm geldi. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 103. bölümde Ataman Kolejinde sular durulmadı. Berk ve Ömer’in kaderini belirleyecek çekim günü geldi. Bakalım yeni bölümde neler olacak. İşte Kardeşlerim 103. bölüm izleme ekranı..

Cumartesilerin yıldızı Kardeşlerim 103.

4 Kasım ATV yayın akışı belli oldu. Bugün ATV ekranlarında hangi dizi ekrana gelecek merak eden izleyicilere Kardeşlerim müjdesi geldi. 103. yeni bölümüyle ekran macerasına devam eden Kardeşlerim dizisinde tüm dengeler değişti. Kardeşlerim dizisi severler yeni bölümde neler olacak merakla beklemeye koyuldu. Kardeşlerim 103. bölüm fragmanında görünen detayların yeni bölümde nasıl işleneceği merak konusu oldu. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde çekim hazırlıkları start aldı. Ömer ve Berk hayranları çekim gününe odaklandı. Ne yapsa olay olan Şengül bir kere daha hata yaptı. Alkolün etkisine giren Şengül’ün yaptıkları şoke etkisi yarattı. İtiraf ettiği gerçekler herkesi şok etti. Ömer ile Suzan’ın hayatı komple değişti. İşte merak edilen Kardeşlerim 103. bölüm full HD izleme ekranı..

ATV KARDEŞLERİM 103. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 103. BÖLÜM ÖZETİ

4 Kasım Cumartesi günü izleyici karşısına çıkacak Kardeşlerim 103. bölümde Şengül’ün alkolün etkisiyle itiraf ettiği gerçekler herkesi şok etti. Ömer ile Suzan’da büyük bir şok etkisi ortaya çıktı. Berk ve Elif cephesinde ise şaşırtıcı gelişmelere neden oldu. Şengül, yaşananlardan sonra, kendini Orhan’a affettirmenin yollarını aramaya başladı. Tolga ile Elif, hiç beklenmedik bir durumun içine çekilirken, Mahir hayatıyla ilgili yeni bir karar alır. Akif, Süreyya ve Yaman cephesinde önemli gelişmeler, gelgitler yaşanmaya devam ederken, Sarp’la ilgili birtakım gerçekleri öğrenen Asiye’nin onunla hesaplaşması, tüm Ataman Koleji’ne korku dolu anlar yaşatır. Çekim günü gelip çattı. Ataman Kolejinde sular durulmadı. Berk’in gitmekten son anda vazgeçtiği dakikalara takılan izleyiciler bu noktadan sonra yeni bölümde neler yaşanacak merakla beklemeye koyuldu.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Ahu Yağtu (Suzan)

Simge Selçuk (Nebahat)

Yiğit Koçak (Ömer)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Aylin Akpınar (Emel)

Cihan Şimşek (Oğulcan)

Melis Minkari (Aybike)

Lizge Cömert (Süsen)

Recep Usta (Berk)

Berk Ali Çatal (Tolga)

Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz)

Eylül Lize Kandemir (Yasmin)