Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 106 Bölüm Full İzle Youtube! ATV Canlı Yayın Kardeşlerim Son Bölüm İzle Tek Parça

Asiye’nin tutuklanmasıyla perişan olan Eren ailesi rahat bir nefes aldı. Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayat verdiği Asiye rolü hapisten çıkıp koleje geri döndü. 25 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim yeni bölümde Asiye, Doruk’un ardından Sarp’a yöneldi. Ömer ile Oğulcan hiç tahmin edemedikleri tehlikeli bir durumun içine çekilince olanlar oldu. İşte Kardeşlerim 106 bölüm full izle Youtube ekranı..

Asiye'nin tutuklanmasıyla perişan olan

Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisi yeni bölüm zamanı geldi. ATV’nin sevilen yapımlarından Kardeşlerim dizisi 106. bölüm incelenmeye başladı. Son bölüm ardından Eren ailesi Asiye’yi hapisten nasıl çıkardı merak konusu oldu. Yeni bölümde Ataman Koleji’ne geri dönen Asiye, Doruk’un ardından yeni bir aşka yelken açtı. Doruk’un ani ölümüyle hayattan kopan Asiye’nin ilacı Sarp geldi. Berk Bakioğlu’nun yeni bölümle birlikte dizinin kadrosuna dahil oluşu izleyiciyi heyecanlandırdı. 25 Kasım Cumartesi günü yayındaki yerini alan Kardeşlerim yeni bölümde hep kaybeden takımda yer aldığını söyleyen Süsen’e büyük aşkı Ömer’den, “Aşkta kazandın ama. Kendine gel” yorumu olay oldu. Süreyya Akif’e resti çekti. Yeni bölüme, “Ahmet’i öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim” sözü damga vurdu. İşte ATV canlı yayın kardeşlerim 106 bölüm izle ekranı..

25 KASIM CUMARTESİ KARDEŞLERİM 106. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 106. BÖLÜM ÖZETİ

25 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim dizisi 106. bölüm özeti geldi. Asiye’ye, “Kimden hoşlanıyorsun?” sorusu soruldu ve Sarp yanıtı gecikmedi. Yeni bölüme, “Uçuk kaçık hayaller kurmuyorum ama kurduğum tüm hayaller uçup kaçıyor!” sözü damga vurdu. Bu akşamki yeni bölümde Şengül ile Fatma, büyük bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Orhanlar da onlar için son derece telaşlanıyor. Asiye’nin hapisten çıkmasıyla Eren ailesi rahat bir nefes alıyor. Yaman’ın kafa karışıklığı, Süreyya’yla ilişkisini bir adım ileriye götürme konusunda kararsızlığa düşmesine sebep oluyor. Orhan’ın karşısına çıkan beklenmedik kriz birden fırsata dönüşüyor. Oğulcan hala Elif’in gönlünü kazanıp, onunla sevgili olmanın yollarını arıyor. Asiye, Emel’in ihtiyaçlarını karşılamak, evin geçimini tek başına sırtlanan Ömer’e destek olmak için yeni bir iş arıyor. Ömer ile Oğulcan hiç tahmin edemedikleri tehlikeli bir durumun içine çekiliyor. Kulüpte karşı karşıya gelen Suzan ile Şevval’in arasında büyük bir hesaplaşma yaşanıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Kardeşlerim yeni bölümde..

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCULARI

Kardeşlerim dizisi oyuncuları arasında Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta, Berk Ali Çatal, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir gibi isimler var. Yeni bölümde Berk Bakioğlu Sarp rolüyle diziye katılıyor.