Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 109 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! ATV Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günleri yeni bölümü ile ekrandaki yerini alan Kardeşlerim yeni bölümde Asiye’nin, “Keşke benim annem de hayatta olsaydı da, ben de ona küsseydim sizin gibi…” sözünü duyanlar duygulandı. 16 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü yayınlan dram yüklü dizi Kardeşlerim 109. bölüm geldi. Kardeşlerim yeni bölüm başladı. İşte ATV Kardeşlerim 109 bölüm izle tek parça ekranı..

Cumartesi günleri yeni bölümü

Her hafta Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Kardeşlerim yeni bölüm başladı. 16 Aralık Cumartesi günü izlenen Kardeşlerim 109. bölümde Ömer’in hayatını kurtaran Süsen oldu. Onu elleri bağlı havuzun dibinden çıkaran Süsen sevgilisine kavuştu. ATV ekranının dram yüklü dizisi Kardeşlerim yeni bölüme Asiye’nin anne hasreti damga vurdu. Kardeşlerim yeni oyuncuların geldiği dram yüklü diziye Ayaz rolüyle katılan Berk Bakioğlu dönemi başladı. Bir yandan Kardeşlerim yeni bölüm özeti takip eden izleyiciler bir yandan da Kardeşlerim oyuncuları listesine göz attı. Kardeşlerim son bölüm izle ekranı ardından yeni bölüm bekleyen izleyicilere son dakika bilgisi geldi. Kardeşlerim Ayaz Asiye’nin yeni aşkı olmaya geldi. Yeni bölüm fragmanında Kardeşlerim Şengül neden yok merak edildi. Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı ardından Kardeşlerim son bölüm macerası geldi. Peki, Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen Kardeşlerim 109 bölüm tek parça ekranı.

16 ARALIK 2023 ATV KARDEŞLERİM 109 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 109. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

16 Aralık Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim yeni bölüme Asiye’nin, “Keşke benim annem de hayatta olsaydı da bende ona küsseydim sizin gibi…” sözü damga vurdu. Asiye, Emel ve Ömer’in anne babalarının ardından abisiz kalışı izleyenleri hüzünlendirmeye devam etti. 16 Aralık Cumartesi günü ekran macerasına devam eden Kardeşlerim yeni bölümde Ayaz’dan Asiye’ye, “Gülüşünün kıyısında hayallerim var” ilanı geldi. Oğulcan ile Fatma, salona saçılan paraların şaşkınlığını yaşarken bir yandan da durumu aile fertlerine nasıl açıklayacaklarını düşünmeye başladı. Ayaz, Asiye’nin ve Eren ailesinin gözüne girebilmek için birtakım şaşırtıcı hamleler yapmaya başladı. Aylaların kapısını çalan sürpriz misafir Berk başta olmak üzere herkesi şoke etti. Süreyya ve Yaman’ın evlilik kararı Süsen’i annesiyle karşı karşıya getirdi. Kardeşlerim yeni bölümde Akif Yaman’ı saf dışı bırakmakta son derece karar verdi. Sarp ile Lidya Ömerlere karşı sinsi bir hamle yapmak için birlik olunca olanlar oldu. Para hırsı yüzünden gözü dönen Oğulcan’ın yaptığı dikkatsizlik onu büyük bir korkuyla karşı karşıya bıraktı.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Yaman (Emre Karayel), Fatma (Ayşe Kökçü)