Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 111 Bölüm FULL İZLE! ATV Canlı İzle Kardeşlerim KESİNTİSİZ İzle! Kardeşlerim Yeni Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yılbaşı heyecanı yaşanan gençlik dizisi Kardeşlerim yeni bölüm geldi. 30 Aralık Cumartesi günü ATV ekranındaki yerini alan Kardeşlerim 111. bölüme Şengül’ün yokluğu damga vurdu. Oğulcan ve tüm Eren ailesi babaannelerinin koyduğu yeri unuttuğu paraları aramaya başladı. Asiye ve Ayaz aşkı doludizgin başladı. İşte ATV canlı izle Kardeşlerim ekranı..

Yılbaşı heyecanı yaşanan gençlik

30 Aralık Cumartesi günü ATV yayın akışı göz gezdiren vatandaşlar bugün Kardeşlerim var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Yılbaşı günü geldi çattı ve Kardeşlerim dizisinde yılbaşı masası kuruldu. Dizinin sıkı takipçileri bir yandan haftalardır görünmeyen Kardeşlerim Şengül dizide neden yok sorgusu yaparken bir yandan da Kardeşlerim ne zaman inceledi. Kardeşlerim Ayaz ve Asiye aşkı tam gaz başladı. 30 Aralık Cumartesi saat 20.00 olduğunda yayındaki yerini alan Kardeşlerim 111 bölüm başladı. Milyonların sevdiği yapımlardan olan Kardeşlerim yeni bölüm yaşanacak gelişmeler mercek altına alındı. Suzan’ın hamile olduğunu öğrenmesiyle tüm dengeler alt üst oldu. Kardeşinin zehirlendiği eve giden Ömer yeni bir belayla burun buruna geldi. Kardeşlerim Asiye Doruk’un ardından yeni aşka yelken açtı. Peki, Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim yılbaşında yayınlanacak mı? İşte ATV canlı izle Kardeşlerim 111 bölüm full izle ekranı..

ATV CANLI İZLE KARDEŞLERİM 111 BÖLÜM EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 111 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

30 Aralık Cumartesi günü 2023 yılının son bölümü ile ekrandaki yerini alan Kardeşlerim dizisinde, “Bizden özür dileyeceksin!” sözü dikkat çekti. Başrollerini Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi ünlü isimlerin paylaştığı Kardeşlerim dizisinde Fadik Sevin Atasoy krizi başladı. Fadik Sevin Atasoy’un Şengül karakterine hayat verdiği dizide yer almayışı ayrılık iddialarını güçlendirdi. Kardeşlerim Asiye ile Kardeşlerim Ayaz aşkı başladı. Kardeşlerim yeni bölüm, “Sadece gülüşümü yakalayın, öfkem size ağır gelir!” sözü geldi. Emel’in zehirlenmesiyle gözü dönen Ömer, hesap sormak için soluğu Asiye’nin gündeliğe gittiği evde aldı. Hamile olduğunu öğrenen Suzan’ın kafası epey karışık duruma geldi. Oğulcan başta olmak üzere tüm Eren ailesi, Fatma’nın yerini unuttuğu paraları aramaya başladı. Nebahat’in Akif’le ilgili aldığı kararlardan geri dönmeye niyeti olmayınca olan oldu. Yeni bir iş bulan Asiye’nin karşısına, çalıştığı yerde beklenmedik birisi çıktı. Akif, Süreyya ile evlenme eşiğinde olan Yaman’ı köşeye sıkıştıran bir hamle yaptı. Tüm çocuklar ve aileler yılbaşı coşkusu içindeyken yeni bir belaya bulaşan Ömer başına geleceklerden habersiz öylece kalakaldı. Kardeşlerim yeni bölüm bugün saat 20.00’da ATV’de..

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Yaman (Emre Karayel), Fatma (Ayşe Kökçü)