Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 114 Bölüm Full İzle! ATV Kardeşlerim 114. Bölüm İzle Full HD Tek Parça Ekranı! Kardeşlerim Son Bölüm Full İzle Youtube

Kardeşlerim dizisi 27 Ocak yeni bölümü başladı. 27 Ocak Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim 114 bölüm başladı. Yeni bölümde Suzan gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi merak edildi. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm neler olacak? İşte Kardeşlerim 114 bölüm full izle ekranı..

Kardeşlerim dizisi 27 Ocak

Kardeşlerim dizisi sevenlerinin dört gözle beklediği yeni bölüm geldi. 27 Ocak Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Kardeşlerim Şengül neden yok, Kardeşlerim Şengül öldü mü sorularına yanıt arayan izleyicilere son durum mesajı verildi. İzleyicilerin gündeminde ilk sırada yer alan Kardeşlerim Suzan neden diziden ayrıldı sorusuna yanıt arayan izleyicinin beklediği açıklama geldi. Kardeşlerim 114 bölüm izle ekranı açıldı. Annesiz babasız kalan Eren kardeşler hayat mücadelesinde ne yapacağını şaşırdı. İşte ATV Kardeşlerim 114. bölüm izle full HD tek parça ekranı..

KARDEŞLERİM 114 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 114 BÖLÜM FULL İZLE 27 OCAK 2024

Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü geldi. Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy hayranlarını üzen flaş haber geldi. Ölerek diziye veda eden Fadik Sevin Atasoy ardından Suzan karakterine bürünen Ahu Yağtu akıbeti merak konusu oldu. Kardeşlerim yeni bölüme, “Kış bahane aslında, sahte insanlar soğutuyor bu şehri!” sözü damga vurdu. Arabayla Suzan’a çarpan Süreyya, büyük bir şok içine girdi. Akif de bir yandan ne yapacaklarını düşünmeye başladı. Diğer yandan da Suzan’ın durumuna kahroldu. Acı haberi alan Ömer ve Yaman, soluğu hemen hastanede aldı. Orhanların kapısına gelen bir avukat tüm Eren ailesini şaşkınlığa uğrattı. Lidya’nın Aybikelere karşı yaptığı hamle, Sarp ile Ayaz’ın arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu. Yaman hayatıyla ilgili radikal bir karar almak durumunda kaldı. Büyük bir çaresizlik içine düşen Aybike ise Asiye ile gündeliğe gittikleri evde kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapınca olanlar oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kardeşlerim 114 bölüm izle ekranında.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Yaman (Emre Karayel), Fatma (Ayşe Kökçü)