Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 115 Bölüm FULL İZLE! ATV Kardeşlerim 115. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Kardeşlerim 115 bölüm zamanı geldi. Milyonların seyrettiği Kardeşlerim dizisinde Ömer geçim derdine düştü. Kardeşlerim yeni bölüme, “Okulu bıraktım ne demek, sen aklını mı kaçırdın?” sözü duyuldu. İşte Kardeşlerim 115 bölüm full izle ekranı..

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı

Kardeşlerim 115 bölüm izle ekranı geldi. 3 Şubat Cumartesi akşamı yayına giren Kardeşlerim yeni bölüm bekleyen izleyiciye yeni özet verildi. Gençlik dizisi Kardeşlerim 115. bölüm Şengül’ün ölümüyle yas dönemine giren Eren ailesi toplanmaya çalıştı. Oğulcan ve Aybike annesizliğe dayanamaya çalıştı. İzleyicilerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Kardeşlerim dizisinde Suzan’ın ölümüyle darmadağın olan Ömer bir yandan da geçim derdine düştü. Kardeşlerine bakmak için okulu bırakma kararı alan Ömer inşaatta çalışmaya başladı. Kardeşlerim yeni bölümde “Okulu bıraktım ne demek, sen aklını mı kaçırdın?” sesleri yükseldi. İşte Kardeşlerim 115 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

KARDEŞLERİM 115 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 115 BÖLÜM FULL İZLE 

3 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan Kardeşlerim 115 bölüm izle ekranında, “Okulu bıraktım ne demek, sen aklını mı kaçırdın?” sözü duyuldu. Zor günler geçiren Eren kardeşler iş arayışına girdi. Hayat derdine düşen Ömer inşatta işe girince okulu bırakma kararı aldı. Kardeşlerim yeni bölümde, “İnsanlar da fotoğraf gibi; ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi!” lafı olay oldu. Aybike, çaresizlikle yaptığı hata yüzünden hapse düşme korkusuyla karşı karşıya kaldı. Annelerinin yokluğunu hissettirmemeye çalışan Orhan kızını kurtarabilmek için çözüm aramaya çalıştı. Kardeşlerim yeni bölümde izlediği görüntüyle Şevval hakkındaki gerçekleri öğrenen Tolga büyük bir açmaza girdi. Gülten’in köşeye sıkıştırdığı Akif altta kalmaya hiç niyeti yok. Ömer ile Oğulcan, aldıkları şaşırtıcı karar sonucunda evin üzerindeki borcu kaldırabilmek için canla başla çalışmaya başladı. Berk ile Ayla arasındaki ipler Gökhan yüzünden iyice gerildi, Aybike’nin ayağına bu sefer hiç beklemediği bir fırsat geldi. Akif’le karşı karşıya gelen Gülten’in yaptığı son hamle Akif’i şoke etti. Daha fazlası bu akşam Kardeşlerim yeni bölümde..

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Şeyma Korkmaz (Süreyya), Yaman (Emre Karayel), Fatma (Ayşe Kökçü)