Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 116 Bölüm Full İzle! ATV CANLI YAYIN Kardeşlerim 116. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube

10 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim yeni bölüme aşk resmen başladı. Ayaz’dan, “Ben bu kıza kendimi acayip kaptırdım” itirafı geldi. Kardeşlerim 116 bölüm izle ekranında Ömer’e gönderilen kargonun paniği Akif’i vurdu. İşte ATV Kardeşlerim 116. bölüm izle ekranı..

10 Şubat Cumartesi günü

Kardeşlerim 116 bölüm izle ekranında yaşananlar izleyici gündemini karıştırdı. Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Kardeşlerim yeni bölüm zamanı geldi. Cumartesi günleri ekrandaki yerini alan ATV Kardeşlerim son bölüm izle Youtube linki haberimizde yerini aldı. Kardeşlerim yeni bölümde Ayaz ve Asiye aşkı başladı. Asiye’den, “Ben de senden hoşlanıyorum. Sana olan aşkımdan not alsaydım profesör olmuştum” itirafı geldi. Ömer’e gönderilen kargonun paniğini yaşayan Akif türlü numaralara yöneldi. Eren ailesinde nöbet tutma dönemi başladı. 10 şubat Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim son bölüm kaçırmayın. İşte Kardeşlerim 116. bölüm izle linki..

KARDEŞLERİM 116 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 116 BÖLÜM FULL İZLE 

10 Şubat Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim 116 bölüm, “Ben de senden hoşlanıyorum. Sana olan aşkımdan not alsaydım profesör olmuştum” sesleri yükseldi. Cumartesi günlerinin yıldız yapımı Kardeşlerim yeni bölüm Ömer’e gönderilen kargonun paniğini yaşayan Akif türlü numaralar çevirmeye başladı, Eren ailesinin evinde nöbet tutmaya başlayan Akif anlaşılmadı. Fatma, Akif’in bu durumunu fırsata çevirdi. Berk yüzünden evi terk eden Ayla, hayatıyla ilgili radikal bir karar aldı. Orhan, hiç beklenmedik bir şekilde Aybikeleri şaşkınlığa uğratan bir iş buldu. Yasmin’in Tolga’ya aldığı sürpriz hediye sadece onların değil diğer çiftlerin de karşı karşıya gelmesine neden oldu. Kardeşlerim 116 bölüm Ömer ile Sarp şaşırtıcı bir durumun içine girdi. Asiye ile Ayaz cephesinde yaşanan umulmadık gelişmeler Ayaz’ı endişeye düşürdü. Asiye ise bambaşka bir şokla karşı karşıya kaldı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kardeşlerim 116 bölümde..

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta, Berk Ali Çatal, Atakan Özkaya, Eylül Lize Kandemir, Şeyma Korkmaz ve Ayşe Kökçü’nün yer aldığı Kardeşlerim dizisi oyuncuları yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıktı.