Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 117. Bölüm Tek Parça İZLEME EKRANI: Kardeşlerim 117 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

10 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim yeni bölüme aşk resmen başladı. Ayaz’dan, “Ben bu kıza kendimi acayip kaptırdım” itirafı geldi. Kardeşlerim 116 bölüm izle ekranında Ömer’e gönderilen kargonun paniği Akif’i vurdu. İşte ATV Kardeşlerim 116. bölüm izle ekranı..

10 Şubat Cumartesi günü

Kardeşlerim 117. Bölüm Tek Parça İZLEME EKRANI! Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim 117 bölüm izle ekranı geldi. Cumartesi günleri yayınlanan Kardeşlerim yeni bölümde Ömer’in, “Asiye ne olur, dayan!” nidaları duyuldu. 17 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim 117 bölüm full izle tek parça linki haberimizde yerini aldı. Milyonlarca izleyicinin odak noktası olan Kardeşlerim Asiye gözlerini kapattı. İzleyici gündeminde ilk sıraya yerleşen Kardeşlerim Asiye diziden neden ayrılıyor merak konusu oldu. İşte Kardeşlerim 117 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

ATV CANLI KARDEŞLERİM 117 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 117 BÖLÜM FULL İZLE 

“Cennette bir melek eksik olmalı; çünkü sen, benimle buradasın…” seslerinin yükseldiği Kardeşlerim 117 bölüm izle ekranında Asiye akıbeti merak edildi. İzlediği video karşısında kanı donan Asiye, Ayaz’la birlikte akıl almaz bir durumun içine çekildi. Gökhan, kendisiyle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkaran Ayla’ya karşı beklenmedik bir hamle yaptı. Eren ailesi, bir sevdiğini daha kaybetme korkusuyla karşı karşıya kaldı. Nebahat’in Akif’le birlikte yapmak istediği plan, Süreyya’nın onları kıskanmasına neden oldu. Tüm çocuklar Emel’in doğum gününde ona sürpriz yapmak için birlik oldu. Asiye’nin başına gelen talihsiz durumun hesabını sormak isteyen Ömer’e Ayaz yardımcı oldu. Ömer belki de hayatının en zor vedasını yaşadı ve Asiye gözlerini kapattı.