Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARDEŞLERİM 125. BÖLÜM CANLI İZLE ATV LİNKİ: Kardeşlerim 125 Bölüm İzle HD Full Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim 125. bölüm full izle araştırmaları hızlandı. 20 Nisan Cumartesi günü izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim ATV canlı yayın izle Ömer ile Süsen nişanlandı. Cansu, Ataman Koleji’nin yeni öğrencisi olma heyecanı içindeyken evdeki hesap çarşıya uymadı. İşte Kardeşlerim 125 bölüm canlı izle ATV ekranı..

Cumartesi günleri ekrana gelen

Kardeşlerim 125. bölüm izle full HD tek parça araştırması yapan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Asiye’nin ardından bir kez daha dağılan aileyi toplamak Ömer’e düştü. 20 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan Kardeşlerim son bölüm izle Youtube Ömer ile Süsen’in nişanı geceye damga vurdu. Başrollerini Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert gibi isimlerin paylaştığı Kardeşlerim 125. bölüm izle full tek parça talihsiz bir durumun içine düşen Sarp ve Ömer ne yapacaklarını bilmez hale geldi. Gökhan’ın kendi çıkarları için yaptığı hamle Ayla’nın hayatını tehlikeye attı. İşte Kardeşlerim 125 bölüm ATV canlı izle ekranı..

KARDEŞLERİM 125. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 125. BÖLÜM FULL İZLE

20 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen Kardeşlerim 125. bölüm full izle “O son kusura bakacaktık!” sözü damga vurdu. Nebahat ile Süreyya tartışmasına şahit olan Ömer ile Süsen cevap beklemeye başladı. Ayla, Berk’le arasını düzeltmenin mutluluğunu yaşadı. Tüm Eren ailesi Emel’in okulunda yapılacak sürpriz  etkinlik için ona destek olmak için kolları sıvadı. Akif, Süreyya’yı köşeye sıkıştıran Nebahat’le hiç istemediği bir anlaşma yapmak zorunda kaldı. Süreyya’nın bambaşka planları ortaya çıktı. Cansu, Ataman Koleji’nin yeni öğrencisi olma heyecanını yaşarken yeni bir işe başlayan Tolga ve ona eşlik eden Yasmin, hiç beklemedikleri bir durumla karşı karşıya kaldı. Talihsiz bir durumun içine düşen Sarp ve Ömer ne yapacaklarını bilmez hale gelirken Gökhan’ın kendi çıkarları için yaptığı hamle Ayla’nın hayatına mal oldu. Kardeşlerim 125. bölüm 20 Nisan saat 20.00’da ATV’de.