Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim 99 Bölüm İzle! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günlerinin merakla beklenen dizisi Kardeşlerim yeni bölüm zamanı geldi. 7 Ekim Cumartesi akşamı 99. bölümü ekrana gelecek Kardeşlerim dizisine Süsen damga vurdu. Süsen, Ömer’i itiraf etmese de kıskandı ve okul tuvaletinde kavga çıkardı. İşte merakla beklenen Kardeşlerim 99. bölüm izleme ekranı..

Cumartesi günlerinin merakla beklenen

Her hafta cumartesi günleri yeni bölümü yayınlanan Kardeşlerim dizisi yola devam ediyor. Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm araştırmaları yapılıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim 99. bölümüyle yola devam ediyor. 7 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinde Süsen, Ömer’i itiraf etmese de kıskandı ve okul tuvaletinde kavga çıkardı. Doruk’un acısını unutamayan Asiye’ye ne olacağı merak konusu oldu. İşte merak edilen Kardeşlerim 99. bölüm izleme ekranı..

KARDEŞLERİM 99. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 99. BÖLÜM ÖZETİ

Eren ailesi, Orhan’ın annesi Fatma’nın gelişinin şaşkınlığını yaşarken, Suzan da Sado’dan gelen gizemli aramanın peşine düşer. Berk’e karşı kendini mahcup hisseden Aybike, Berk’ten gitgide uzaklaşmaya başlar. Fatma her bir aile üyesine ilgi gösterip, kendini sevdirmeye çalışmaktadır. Ataman Koleji’ne yeni kayıt olan sürpriz isim, yeni gerginliklerin tohumunu atar. Yaman ve Akif cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Ahmet’in ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamak isteyen Suzan, hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

KARDEŞLERİM 98. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer’i kavgadan kurtarmaya çalıştığı sırada yaralanan Orhan, apar topar hastaneye götürülürken, Aybike de Ayla’yla ilgili öğrendiği gerçeklerin şokunu yaşamaktadır. Akif, gün geçtikçe Mahir’in üstüne daha çok düşmeye devam ederken, yeni kuracağı işin de ilk adımını atar. Şevval, Ataman Koleji’nde Eren kuzenleri hedef alan, ardı arkası kesilmeyen kurallar uygular. Şengül’ün cephesinde işler ters giderken, Suzan’a şok edici bir telefon gelir. Orhanların evine çat kapı gelen bir davetsiz misafir ise, Eren ailesini büyük bir şaşkınlığa uğratır.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)

Cüneyt Mete (Orhan)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül)

Ahu Yağtu (Suzan)

Simge Selçuk (Nebahat)

Yiğit Koçak (Ömer)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)

Aylin Akpınar (Emel)

Cihan Şimşek (Oğulcan)

Melis Minkari (Aybike)

Lizge Cömert (Süsen)

Recep Usta (Berk)

Berk Ali Çatal (Tolga)

Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz)

Eylül Lize Kandemir (Yasmin)

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN