Kardeşlerim Akif İle Suzan Aşkı Gerçek Oldu! Celil Nalçakan Ahu Yağtu Romantik Jest Görenler Yorum Yağmuruna Tuttu! "Seni Şuursuzca Seviyorum.."

ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Akif ve Suzan karakterlerinin aşkını anlatan ünlü oyuncular aşka geldi. Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu dizideki aşklarını gerçek yaşama taşıdığı gündeme geldi. Sosyal medyayı sallayan Celil Nalçakan Ahu Yağtu'nun doğum gününü öyle bir kutladı ki gören havada aşk kokusu var dedi. Meğer..

Kardeşlerim Akif İle Suzan Aşkı Gerçek Oldu! Celil Nalçakan Ahu Yağtu Romantik Jest Görenler Yorum Yağmuruna Tuttu! "Seni Şuursuzca Seviyorum.."

ATV gençlik dizisi Kardeşlerim geçtiğimiz haziran ayında ekrana veda etti. Dizide Ömer'in gerçek annesi Suzan rolüne ünlü oyuncu Ahu Yağtu hayat verdi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Suzan ve Akif olarak birbirlerinden kopamayan iki aşığı oynayan Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu birlikteliği havada aşk kokusu var dedirtti. Meğer..

Kardeşlerim Akif İle Suzan Aşkı Gerçek Oldu! Celil Nalçakan Ahu Yağtu Romantik Jest Görenler Yorum Yağmuruna Tuttu! "Seni Şuursuzca Seviyorum.." - Resim : 1

CELİL NALÇAKAN AHU YAĞTU

Dizide duygusal yakınlıkları olduğu konuşulan Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu duygusal olarak yakınlaştıkları iddia edildi. Bir dönem sık sık birlikte görüntülenen ikilinin aşk iddiaları yalanlandı. Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, "Bizimki set kardeşliği" açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz gün 46'ncı yaşına basan Ahu Yağtu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Celil Nalçakan bir kez daha ilişki söylentilerinin fitilini ateşledi.

Kardeşlerim Akif İle Suzan Aşkı Gerçek Oldu! Celil Nalçakan Ahu Yağtu Romantik Jest Görenler Yorum Yağmuruna Tuttu! "Seni Şuursuzca Seviyorum.." - Resim : 2

CELİL NALÇAKAN AHU YAĞTU SEVGİLİ Mİ?

Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu Celil Nalçakan Kardeşlerim dizisindeki rol arkadaşı Ahu Yağtu'nun karesine siyah kalp emojisi ekleyip, "Seni şuursuzca seviyorum AtuYatu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima" notunu düştü. Kardeşlerim dizisindeki Suzan ise, "Cancağazım, çok seviyorum seni" mesajıyla yanıt verdi. Celil Nalçakan paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı. Peş peşe gelen yorumların ardından "Havada aşk kokusu var! Buram buram hem de", "Doğum gününü kutlamış, bunu aşka çevirdiniz... Espri yapmış" ve "Aşk ilanı mı bu?" ve "Sevgili misiniz yoksa?" şeklinde yorumlar yazıldı.

Kaynak: Şermin Temur