Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Asiye Diziden Neden Ayrıldı ORTAYA ÇIKTI: Kardeşlerim Asiye Su Burcu Yazgı Coşkun Akıbeti Belli Oldu! Meğer..

Kardeşlerim dizisinde ayrılık bombası patladı. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden resmen ayrıldı. Kardeşlerim ilk bölümden bu yana dizinin kadrosunda olan Su Burcu Yazgı Coşkun ayrılık nedeni belli oldu. Hayranlarının merak ettiği Kardeşlerim Asiye diziden neden ayrıldı ortaya çıktı. Meğer..

Kardeşlerim dizisinde ayrılık bombası

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Kardeşlerim Asiye öldü. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayat verdiği Kardeşlerim Asiye Eren karakterinin selası okundu. Milyonların severek takip ettiği yapımda ayrılık iddiaları doğru çıktı ve acı son ekrana geldi. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Kardeşlerim son bölüm kurşunların hedefi olan Asiye gözlerini açtı ancak son nefesini verdi. Su Burcu Yazgı Coşkun hayranlarının odak noktası Kardeşlerim Asiye nasıl öldü, Asiye neden diziden çıktı soruları oldu. Merak edilen açıklama geldi. Peki, Kardeşlerim Asiye diziden neden ayrıldı? İşte Kardeşlerim Asiye ayrılık nedeni..

KARDEŞLERİM ASİYE DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Birbirinden farklı yapımda boy gösteren genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun resmen dizi setlerinde büyüdü. Kadın, Kırmızı Oda, Aşk Yeniden gibi başarılı projelerde boy gösteren Su Burcu Yazgı Coşkun son yapımı Kardeşlerim dizisi oldu. Milyonların severek takip ettiği genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun zaman içinde hayran kitlesini iyice artırdı. Cumartesi günlerinin dram yüklü dizisi Kardeşlerim son bölüm kurşunların hedefi olan Asiye kurtarılamadı. Ayaz ile birlikte vurulan Asiye hastanede son nefesini verdi. Ölüm sahnesinin gelişiyle Kardeşlerim Asiye neden ayrıldı sorusuna yanıt arandı. Genç ve güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir süre dinlendikten sonra başka bir yapımda oynayacağı söylendi.

KARDEŞLERİM ASİYE NASIL ÖLDÜ?

Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinde bir devrin sonu geldi. Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Asiye Eren rolüyle sevilen Su Burcu Yazgı Coşkun ayrıldı. Su Burcu Yazgı Coşkun dizinin ilk sezonundan bu yana hayat verdiği Asiye Eren rolüyle vedalaştı. Dram ve gençlik dizisi Kardeşlerim’de ilk bölümden bu yana Asiye’nin annesi,  babası, abisi Kadir yapımdan ölerek ayrıldı. Kardeşlerim son bölüm Asiye’nin de kara toprağa girişiyle Ömer ve Eren yalnız kaldı. Ayaz ile birlikte kurşunlanan Asiye hastanede gözlerini hayata yumdu.