Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Asiye Öldü Mü, Ölecek Mi? Su Burcu Yazgı Coşkun Diziden Ayrıldı Mı? Şok Gerçek..

Cumartesi günlerinin yıldızı Kardeşlerim dizisinde Asiye krizi var. Yeni bölüm fragmanında Asiye’nin hastanelik olduğunu gören izleyiciler Asiye öldü mü merak etti. Kardeşlerim Asiye karakterinin akıbeti belli oldu. Kardeşlerim izleyicilerinin merak ettiği açıklama yapıldı. İşte Su Burcu Yazgı Coşkun dizi kararı..

Cumartesi günlerinin yıldızı Kardeşlerim

Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde Asiye düğümü çözüldü. 14 Ekim Cumartesi akşamı 100. bölümüyle ekran macerasına devam edecek dizide ortalık karıştı. 4 kardeşten geriye Emel, Asiye ve Ömer kaldı. Kadir’in ölümünün ardından sahipsiz kalan kardeşler hem evlerini geçindirebilmenin hem de okumanın yollarını aramaya başladı. Türlü mücadeleden geçen Asiye’nin evi geçindirebilmek için yeni bir iş bulması fitili ateşledi. Ölümle burun buruna gelen Asiye rolünün sonuna mı gelindi merak konusu oldu. Peki, Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

KARDEŞLERİM ASİYE ÖLDÜ MÜ?

ATV’nin büyük bir hayran kitlesine sahip yapımı Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri mercek altına alındı. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 99. bölümde Kardeşlerim Asiye ölümün eşiğine geldi. Ölümle hayat arasında ince çizgide gidip gelen Asiye yolun sonuna geldi. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayat verdiği Asiye, evi geçindirebilmek için işe girdi. Ocaktan çıkan gaz kokusu Asiye’nin bayılmasına neden oldu. O sırada Mahir, Asiye’yi arayınca şok manzarayla karşılaştı. Pencereden Asiye’nin baygın olduğunu gören Mahir hastaneye kaldırdı. Asiye’nin cansız halde yerde yattığını gören seyirciler Kardeşlerim Asiye öldü mü merak etti. Hemen belirtelim ki Kardeşlerim dizisinde Asiye rolünün henüz sonuna gelinmedi. 14 Ekim Cumartesi günü 100. bölümüyle ekrana gelecek Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun’un yer aldığı görülüyor. Asiye’nin bayıldıktan sonra hastanede iyileştiği görülüyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 doğumlu. İstanbul doğumlu sinema ve dizi-film oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başladı. Bir süre çocuk rollerinde oynayan Su Burcu Yazgı Coşkun şimdiye dek birçok film ve dizide rol aldı. 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun oyunculuğuyla çok beğeni topladı. Şimdilerde ise Kardeşlerim dizisinde oynuyor.

Kardeşlerim : Asiye

Kırmızı Oda : (Güler, Televizyon Dizisi 2020)

Kuzgun : (Naz, Televizyon Dizisi 2019)

Bizi Hatırla : (İrem, Sinema Filmi 2018)

Kara Yazı : (Songül Uluçınar, Televizyon Dizisi 2017)

Kadın : (Bahar’ın küçüklüğü, Televizyon Dizisi 2017)

Bizim Hikaye : (Ceylan, Televizyon Dizisi 2017)

Aşk Yeniden : (Elif Su, Televizyon Dizisi 2015)

Sana Bir Sır Vereceğim : (Zeynep, Televizyon Dizisi 2013)

Sen Üzülme : (Mine, Televizyon Filmi 2013)

D@bbe: Bir Cin Vakası (Sinema Filmi 2012)

Karadayı : (Neşe, Televizyon Dizisi 2012)

SU BURCU YAZGI COŞKUN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN