Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Kardeşlerim’ dizisi son bölümü ile ‘Yok artık’ dedirtti… Ana karakter veda etti! ‘Öldürmediğiniz kim kaldı?’

Yayınlanmaya başlandığı günden bu yana ATV’nin başarısına başarı eklemeye devam eden ‘Kardeşlerim’ isimli dizi, son olarak 117’nci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izleyenler, sosyal medyada senaristi yorum yağmuruna tuttu. O karakterin vedası, yüreklere dokundu. İşte detaylar…

Yayınlanmaya başlandığı günden bu

Yeni dizi projelerinin kanal yönetimleri ve yapım şirketleri tarafından peş peşe duyurulmaya devam edildiği şu günlerde mevcut dizilerin bazılarında da çatırdamalar yaşanmaya başladı. Birçok dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor olmasına rağmen reytinglerde istenilen sonuçları elde edemediği için erken final kararları ile gündeme geldi. Bu esnada ATV’nin senelerdir reyting rekortmeni olan dizisi Kardeşlerim için de finalin yakın olduğu konuşulmaya başlandı.

Hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve dokunaklı hikayesi ile yayına girdiği günden bu yana ATV’nin en çok konuşulan projelerinden biri olan Kardeşlerim, son haftalarda eleştiriler ile gündemden düşmemeye başladı. Dizide sevilen karakterlerin büyük bir çoğunluğunun hikaye gereği ölmesi izleyicilerin tepkilerini çekerken yayınlanan 117’nci bölüm bardağı taşıran son damla oldu. Ana karakterin diziye vedasının ardından reytinglerin iyice düşeceği beklentisi oluştu.

‘ASİYE’ KARAKTERİ ÖLDÜ

Ekranların en sevilen dizi projelerinden biri olan Kardeşlerim, son olarak 117’nci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dokunaklı bölümün sonunda yaşananlar, izleyiciyi adeta şoke etti.

Bu sezon birçok sevilen karakterin hikayeden ayrılması ile birlikte izleyicilerin senaristlere tepkileri bir hayli çoğaldı. Özellikle Doruk’un vedası yüreklere işlerken son olarak ana karakter Asiye de öldü. Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın vedasının ardından Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun’un da projeden ‘ölerek’ ayrılması, izleyiciye ‘Öldürmediğiniz kim kaldı?’ sorusunu sordurdu.

“BİR SEZON DAHA” DENMİŞTİ

Ana karakterlerin peş peşe veda etmelerinin ardından daha önce dizi için 5’nci sezonun da konuşulduğu akıllara geldi. Geçtiğimiz bölümlerde diziye veda eden Ahu Yağtu bir röportajında 5’nci sezon konuşmalarının yapılmaya başlandığını belirtmişti. Ancak izleyiciler Asiye’nin de vedası ile birlikte dizinin kısa süre içerisinde final yapacağını tahmin ediyorlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!