Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Ömer Öldü Mü? Kardeşlerim Bilal Yiğit Koçak Diziden Ayrılıyor Mu? Kardeşlerim Ömer Ölüyor Mu?

Cumartesi günlerinin dram dolu dizisi Kardeşlerim yeni bölüme Ömer damga vurdu. Son bölümde Akif’in restleşmesi sonucu düşmanlar Ömer’i elleri ve ayakları sandalyeye bağlı halde havuza attı. Dakikalarca suyun içinde kalan Ömer gözlerini kapattı ve Kardeşlerim Ömer öldü mü sorusu meydana çıktı. Yeni bölümde Kardeşlerim Ömer düğümü çözüldü. Peki, Kardeşlerim Ömer ölüyor mu? Yiğit Koçak diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Cumartesi günlerinin dram dolu

Cumartesi günleri ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde entrika bitmedi. Gençlik ve dram dolu dizide tüm gözler Ömer Eren karakterine çevrildi. Anne, baba ve abileri Kadir’in ölümüyle sarsılan Asiye, Ömer ve Emel bir kez daha sarsıldı. Son bölümde Akif’in “Yoksa başka bir Akif Atakul görürsünüz” dedikten sonra iyice sinirlenen düşmanları Ömer’i havuza attı. Elleri ve ayakları sandalyeye bağlı halde havuz düşen Ömer nefessiz kaldı. Kardeşlerim dizisi severlerin gündeminde ilk sıraya Kardeşlerim Ömer öldü mü, Kardeşlerim Ömer ölüyor mu, Kardeşlerim Ömer diziden ayrılıyor mu 2023 soruları yerleşti. 9 Aralık Cumartesi günü 108. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Kardeşlerim de Ömer öldü mü merak edildi. Peki, Kardeşlerim dizisi Ömer diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Bilal Yiğit Koçak diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

KARDEŞLERİM ÖMER ÖLDÜ MÜ? YİĞİT KOÇAK DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterine hayat veren Bilal Yiğit Koçak son dakika gelişmesi merak edildi. Son bölümde havuzun dibinde nefessiz kalan Ömer gözlerini kapattı. Kardeşlerim son bölümün ardından Yiğit Koçak diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi. 9 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim 108. bölümde Ömer düğümü çözüldü. Ömer’in sevgilisi Süsen sonunda izini buldu ve havuzda havasız kalan Ömer’i kurtardı. Ölümle bir kez daha burun buruna gelen Ömer’in imdadına sevdiği koştu. Kardeşlerim Süsen yeni bölümde, “Ömer buradayım…” diyerek havuza atladı ve Ömer2i kurtardı. Kardeşlerim yeni bölümde Süsen’in havuzdan çıkardığı Ömer hareketsiz kalınca akıllara öldüğü geldi ancak henüz bir açıklama yapılmadı. Kardeşlerim Ömer öldü mü, Bilal Yiğit Koçak diziden ayrılacak mı sorusunun yanıtı bu akşam Kardeşlerim yeni bölümle birlikte belli olacak.

BİLAL YİĞİT KOÇAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kardeşlerim dizisi ile ön plana çıkan genç oyuncu Bilal Yiğit Koçak hayatı merak edildi. 12 Ekim 1995 Samsun doğumlu olan Kardeşlerim Ömer’i Bilal Yiğit Koçak en popüler isimlerden oldu. Samsun Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nden mezun olan Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisi ile gündeme geldi. Reklam filmlerinde rol alan Bilal Yiğit Koçak, oyunculuk kariyerine Seni Kimler Aldı dizisiyle başladı. Ardından yer aldığı ATV yapımı Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Ömer Eren karakteriyle övgü topladı. 3 Aralık Pantene Altın Kelebek ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu adayları arasında yer alan Bilal Yiğit Koçak hayranları çoğaldı.

BİLAL YİĞİT KOÇAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN