Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Şengül Neden Yok BELLİ OLDU! Fadik Sevin Atasoy Neden Dizide Yok? Kardeşlerim Şengül Diziden Ayrıldı Mı?

2023 yılının son bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim yeni bölüm öncesi Şengül araştırması başladı. 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim 111 bölümü bekleyen seyirciye Fadik Sevin Atasoy mesajı geldi. Kardeşlerim Şengül akıbeti belli oldu. Kimse bunu beklemiyordu. Meğer Fadik Sevin Atasoy sessiz sedasız..

2023 yılının son bölümüyle

2024 yılbaşı heyecanı yaşanan Kardeşlerim yeni bölüm için geri sayım başladı. Milyonların günlerdir beklediği Kardeşlerim 111 bölüm öncesi hareketlilik başladı. Dizinin sıkı takipçileri bir yandan yeni bölümü beklerken bir yandan da fragmana göz attı. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Şengül Eren akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölüm öncesi dizinin fanları Kardeşlerim Şengül neden yok araştırmaya başladı. Fragmanda görünmeyen Fadik Sevin Atasoy akıbeti belli oldu. Eren ailesinde kayıp parayı arama telaşı yaşanırken tüm gözler Şengül’e çevrildi. Peki, Kardeşlerim Şengül dizide neden yok? Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı? Fadik Sevin Atasoy neden dizide yok? İşte merak edilen Kardeşlerim Şengül kararı..

KARDEŞLERİM ŞENGÜL DİZİDEN AYRILDI MI? FADİK SEVİN ATASOY NEDEN YOK?

Cumartesi günleri yayına giren Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterinin olmayışı dikkat çekti. Kardeşlerim dizisinde 37 yaşında, uyanık, değişken, paraya fazla değer veren cingöz bir kadın olan Şengül Eren akıbeti belli oldu. Birkaç bölümden bu yana dizinin yeni bölümlerinde görünmeyen Fadik Sevin Atasoy’un diziden ayrıldığı söyleniyor. Her daim fırsatlardan istifade etmeyi iyi bilen Şengül’ün bölümlerde yer almayışı ayrılık iddialarını güçlendiriyor. Çok sayıda izleyicinin dört gözle beklediği Kardeşlerim 111 bölümde de görünmeyen Şengül’ün yapımdan ayrıldığı düşünülüyor. 30 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü beklenen Kardeşlerim Şengül yer almayışıyla hayranları ayrılma haberinin doğru olduğunu düşünmeye başladı. Performansıyla adından söz ettiren Fadik Sevin Atasoy’un sessiz sedasız diziden ayrılması herkesi şaşırttı.

 

KARDEŞLERİM FADİK SEVİN ATASOY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim dizisinde Şengül karakterine hayat veriyor. 1 Ekim 1975 doğumlu olan Fadik Sevin Atasoy küçük yaşta oyunculuğa başladı. 4 yaşındayken Selçuk Tiyatro Festivali’nde Devlet Tiyatrolarının Teneke oyununda rol alan Fadik Sevin Atasoy bir süre TRT çocuk programlarında sunuculuk yaptı. İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almaya başlayan Fadik Sevin Atasoy ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarında birinci olarak burs kazandı. Oyuncu bir aileden gelen Fadik Sevin Atasoy annesi Emel Göksu Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Erkek kardeşi Devlet Opera ve Balesi Bale sanatçısı Eren Keleş olan Fadik Sevin Atasoy babası Sönmez Atasoy, Kurtlar Vadisi dizisinde Halo dayı rolüne hayat verdi. İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca ve Bulgarca bilen Fadik Sevin Atasoy son dönemin en popüler isimlerinden oldu.

FADİK SEVİN ATASOY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN