Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARDEŞLERİM YENİ BÖLÜM CANLI İZLE ATV: Kardeşlerim 120. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Kardeşlerim 120. bölüm full izle araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Doktordan, “Beyninizde kötü huylu bir tümör var!” sözlerini duyan Akif gözyaşlarına boğuldu. Aybike’yle Cansu’nun güç savaşında kan döküldü. 9 Mart Cumartesi günü ekrana gelen Kardeşlerim 120 bölüm haberimizde..

Kardeşlerim 120. bölüm full

ATV cumartesi dizileri takip eden izleyiciler gözlerini Kardeşlerim 120 bölüm başladı. 9 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan Kardeşlerim 120. bölüm izle full HD tek parça araştıran izleyiciler yeni bölümde Cansu’nun kaza anına odaklandı. Orhan’ın attığı tokatla gururu kırılan Oğulcan Ömer’e düşman oldu. Okulda yapılan turnuva ne kadar aradaki buzları eritmek için olsa da yeniden kavga çıkınca Ömer ve Oğulcan daha çok zıtlaştı. Başrollerini Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak gibi isimlerin paylaştığı Kardeşlerim 120. bölüm canlı izle Cansu ve Aybike arasındaki gerginlik Orhan’ı kahreden kazaya sebep oldu. İşte Kardeşlerim son bölüm izle Youtube tek parça ekranı..

ATV CANLI KARDEŞLERİM 120. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARDEŞLERİM 120. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

9 Mart Cumartesi akşamı saatler 20.00 olduğunda yayına giren Kardeşlerim 120. bölüm full izle Oğulcan ile Ömer arasındaki gerilim iyice tırmandı. Dal rüzgarı affetse de, kırılmıştır bir kere. Orhan’ın attığı tokat yüzünden evi terk eden Oğulcan hem babasına hem de Ömer’e karşı tavır alınca düşmanlık başladı. Akif, türlü yalan ve numaralarla Nebahat’ten ayrılmasını isteyen Süreyya’yı oyalarken hayatının şokunu yaşadı. Kardeşlerim son bölüm full izle Aybike, Tolga ile Yasmin’in arasının düzelmesi için çabalarken doktora giden Akif, “Beyninizde kötü huylu bir tümör var!” sözünü duyunca gözyaşları sel oldu. Oğulcan, kendisinden hiç beklenmeyecek radikal hamleler yapmaya başladı. Herkesi şaşkınlığa uğratan Kardeşlerim yeni bölüm Gökhan’la ilgili endişelerini Nebahat’le paylaşan Ayla, Akiflerden destek aldı. Süsen ile Aybike, Ataman Koleji’nde yapılacak sürpriz turnuvaya katılmak için iyice hırslandı. Cansu ve Aybike arasındaki gerginlik Orhan’ı kahreden bir kazaya yol açtı. Kardeşlerim 120. bölüm ATV’de..

KARDEŞLERİM TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN