Karne Günü Komik Mesajlar 2024: Farklı, Komik, Eğlenceli 1. Dönem Karne Günü Mesajları! Öğrencilere Karne Mesajı! Karne Günü Öğretmene Mesaj 2024

19 Ocak Cuma günü ilk dönemi kapatan okullarda karne heyecanı başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk karneleri öğrencilere verildi. Bu noktada karnelerini alan öğrencilerin aileleri de kutlama mesajlarını hazırlamaya başladı. Hem öğrenciler hem de karne günü öğretmene mesaj araştırmaları yapıldı. İşte birbirinden ilginç, anlamlı karne günü komik mesajlar..

2023-2024 eğitim öğretim yılında ilk aşama tamamlandı. Yılın ilk karnelerini alacak olan öğrenciler heyecandan yerinde duramadı. Aileleri de bu mutlu günlerinde öğrencileri yalnız bırakmadı. İlk dönemin sonuna geldiğimiz 19 Ocak Cuma günü karne mesajı araştırmaları hızlandı. Aileler bir yandan öğrenciler için bir yandan da onları yetiştiren öğretmenleri için atabilecekleri mesajları hazırladı. Karne günü öğretmene mesaj örnekleri geldi. Sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarında paylaşılabilecek en güzel karne tebriği mesajlarını sizler için derledik. Anlamlı, kısa, uzun, güzel ve komik karne mesajları geldi. İşte birbirinden enteresan, komik, resimli karne günü komik mesajlar..

KARNE GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Başarılarınızla gurur duyuyorum, harika bir dönem geçirdiniz!

Karne günün kutlu olsun! Başarılarınızın devamını dilerim.

Bu dönem ki başarılarınız sizi daha da ileriye taşıyacak. Tebrik ederim!

Karneni al, başarıların parlasın! İlk dönemi muazzam bir şekilde tamamladın, tebrikler!

Başarılarını renklendiren ilk dönem bitti! İkinci dönemde de aynı enerjiyle devam et, sana inanıyoruz!

Her başarıda seninle birlikte gurur duyuyoruz. İlk dönem başarın için tebrikler, ikinci dönemde de yanındayız!

Senin gibi bir evlada sahip olduğum için çok şanslıyım. Beni çok mutlu ettin. İyi tatiller dilerim.

Disiplinli çalışması başarını anahtarıdır. Karneni kutlar, iyi tatiller dilerim…

Bu mutlu günü böylesine güzel bir karneyle tamamladığın için beni çok sevindirdin. Teşekkür ederim yavrum.

Bu güzel Karneyi bize yaşatan sevgili yavrumuz ve eğitimde emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarım

Sınıftaki başarın neşeli ve saygılı hallerin ile bu başarı ve onur belgesini almayı hak ettin. Her zaman böyle kal yavrum, hiç değişmemen ümidiyle.

KARNE GÜNÜ ÖĞRETMENE MESAJ

Bana kattıkların için, bana iyiyi, doğruyu, güzeli öğrettiğin için, bana unutulmaz günler yaşattığın için teşekkürler öğretmenim.

Bu dünyada iki kişinin hakkı ödenmez: birincisi ayaklarının altı öpülesi anaların hakkı ödenmez, ikincisi elleri öpülesi öğretmenlerin.

Çocuklarımızla canı gönülden ilgilendiniz, onları kendi çocuklarınız gibi sevdiniz. Onların hiçbir zaman unutamayacağı öğretmeni oldunuz. Teşekkürler öğretmenim.

Benim öğretmenim yıllar geçse de asla unutulmayacak, gül bahçemde her zaman açan nadide çiçek olacaksın. Sen canım öğretmenimsin.

Ey Öğretmenim, benim canım öğretmenim gözleriniz ışıl ışıl benim canım öğretmenim. Açtığınız o güzel yol İçimi ısıtıyor sımsıcak benim canım öğretmenim. Okumayı yazmayı siz öğrettiniz sizi çok seviyorum. Benim canım öğretmenim.

Bugün buraya kadar yükselmemde sadece benim çalışmam yok, buraya gelmemde emeği geçen bütün öğretmenlerime sonsuz teşekkür ediyorum.

KARNE GÜNÜ KOMİK MESAJLAR

Baba: Karnen Nasıl? Oğul: Sipariş verdim okulun orada biri vardı ucuza hallediyormuş. Pazar günü vereceklermiş.

Sana bir masal anlatayım mı baba? Anlat bakalım. -Bir var mış, 5 yokmuş. Tamam tamam uzatma, karne yine kötü.

Ben karnemi okulda sular kesildiği için alamadım.

Baba: Karnen Nasıl? Oğul: İyi işte ne olsun ellerinden öper baba.

-Baba: Karnen Nasıl? Oğul: İsraf diye bana karne vermediler baba çöpe atacağımı biliyorlar.

-Takdir teşekkür palavra karne al hayatını yaşa.