Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARNE SAAT KAÇTA ALINACAK 2024? İlkokul, Ortaokul, Lise Karneler Kaçta Verilecek? Karne Günü Kıyafet Serbest Mi?

14 Haziran Cuma günü yılı kapatacak olan milyonlarca öğrenci karne saati araştırması yaptı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bir yandan karne kombinlerini hazırlarken bir yandan da karneler saat kaçta verilecek sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. İşte okullarda karne saati 2024..

14 Haziran Cuma günü

Eylül ayından bu ya süren 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecek. Dolu dolu geçen bir yılı arkasında bırakacak olan öğrenci ve öğretmenler karne günü heyecanı yaşayacak. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karneleri alma saatinde okulda hazır bulunacak. Peki, karne saat kaçta alınacak 2024? İşte okullarda karne verilme saati 2024….

KARNE SAAT KAÇTA ALINACAK 2024?

Karne saat kaçta alınacak 2024 sorusuna yanıt arayan öğrenciler için hemen söyleyelim ki karne veriliş saatleri okul idareleri tarafından belirleniyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem karneleri 14 Haziran Cuma verilecek. 20 milyondan fazla ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisinin karne alacağı 14 Haziran Cuma günü her okul kendi karne saatini belirleyecek. Genelde karneler saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında veriliyor.

KARNE GÜNÜ KIYAFET SERBEST Mİ?

14 Haziran Cuma günü karne almaya gelirken forma giyme zorunluluğu yok. İlkokul, ortaokul ve liseye kademelerindeki tüm öğrenci ile öğretmenlerin karne günü heyecanında kıyafet zorunluluğu yok. Yıl sonu karnesini almaya gidecek olan öğrenciler diledikleri gibi giyinip okuluna gidebilir.