Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karşıyaka’nın 41’i Gökhan Meral Nokta Gazetesi’ne konuştu!

Futbol kariyerinde doğduğu şehrinin takımı Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan müthiş sol bek Gökhan Meral, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Karşıyaka ile de şampiyonluk yaşamak ve kariyerindeki kupa sayısını 5’e çıkarmak istediğini belirtti.

Futbol kariyerinde doğduğu şehrinin

BATMAN’DA KUPAYI KALDIRDI

Geride bıraktığımız sezon sağ bek Oktay Gürdal ve kanat forvet Uğurcan Bekçi ve santrafor Aykut Çift’in formasını giydiği Batman Petrolspor ile şampiyonluk yaşayan, liglerin bilinen sol beki Gökhan Meral, Karşıyaka ile de aynı başarıyı yakalayacaklarına inandığını ifade etti.

İSTİKRAR ABİDESİ

İstikrar abidesi, Kocaelispor’un unutulmaz sol beklerinden, Kocaelispor, Samsunspor ve Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayan Gökhan Meral kariyerindeki dördüncü kupayı geride bıraktığımız sezon elde etti. Gökhan kırmızı beyazlı forma ile 25 lig maçında 1 gol atmasını bildi. 422 profesyonel lig maçı bulunan Gökhan Meral, Batman ekibinin değişmez futbolcuları arasında yer aldı.

KÖKLÜ BİR CAMİAYA GELDİM

Karşıyaka gibi Türk futboluna damga vurmuş önemli bir kulüpte forma giyeceği için mutlu olduğunu ifade eden Gökhan şu ifadelere yer verdi: Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Karşıyaka’nın ne kadar büyük bir camia olduğunu anlatmama gerek yok. Ülkemizin güzide kulübünde forma giyeceğim için kendimi şanslı hissediyorum. Taraftarımızın bizden neyi beklediğini çok iyi biliyoruz. Bu beklentileri karşılayabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.

SAMİMİ DÜŞÜNCELERİM

Genel manada çok fazla röportaj veren birisi değilim. Cümlelerde sürekli aynı kalıplar, aynı düşünceler aktarılır. Ama bu söyleyeceklerim gerçekten samimi düşüncelerim. Karşıyaka’nın buralarda hiçbir işi yok, olmamalı da… Bizler Karşıyaka’nın gerçek yeri olan Süper Lig’e yükselmesi için aracı olacak olan futbolcularız. Bir asırdan fazla bir süredir varlığını sürdüren, Büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık etmiş, Cumhuriyet döneminde direnişin azmin ve karakterin sembolü olan çok güzel bir camia burası. Kariyerimde 4 şampiyonluğum var, hepsinin birbirinden özel anıları bulunuyor. Karşıyaka’da da çok özel ve çok anlamlı bir şampiyonluk yaşamak hem kulübümüze hem de camiamıza kupayı kazandırmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağım.

BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ

Az önce de dediğim gibi kadromuz şampiyonluk yaşayabilecek kalitede. Birbirimizi tanıyoruz. İlk maçımızda şanssız bir beraberlik aldık ancak 2. haftadan itibaren galibiyet serisine başlayacağımıza inanıyorum. Nasip olursa bu hafta olmasa bile bir sonraki hafta takıma katılacağımı düşünüyorum. Başkanımız, yönetimimiz ve teknik ekibimiz bizim ile çok yakından ilgileniyor. Emekçi personelimizden de Allah razı olsun. Güzel bir aile ortamı oluştu. Tabii ki bu ortamın pekişmesi için kazanmak önemli. Cumartesi günü Kartal Bulvarspor ile oynayacağımız karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp içerideki ortamın daha da samimi olmasını sağlayacağız inşallah.

TARAFTARSIZ TRİBÜN OLMAZ

Ben İzmitliyim. Kocaelispor’da şampiyonluk yaşadım. Taraftarın ne anlama geldiğini, saha içerisine ne kadar etki ettiğini, biz futbolcuları nasıl motive ettiğini şehrimde çok iyi anladım. Tabii Samsunspor ve Batman Petrolspor gibi çok güzel şehirlerde Allah aynı duyguları yaşamamı nasip etti. Keçiörengücü’nde de, kimse beklemiyordu ama aile olduk, tek yumruk olduk, başardık. Kariyerim boyunca 41 numarayı sürekli taşıdım. Sıra Karşıyaka’ya geldi. Grubumuz güçlü takımlardan kurulu olsa da biz değil, rakipler bizi düşünmeli. Tabii ki bizim yürüyeceğimiz yolda en önemli paydaşımız taraftarımız olacaktır. Taraftarsız tribün olmaz. Daha net bir ifade ile belirtmek isterim ki, futbol taraftarsız olmaz.

HERKES KENETLENMİŞ DURUMDA

Taraftarımızdan beklentim ve isteğim şu an. Eğer mücadeleden geri kaldığımızı ya da bizim şampiyonluk duygumuzun azaldığını düşündükleri an maça gelmesinler. Bu takımda görev alan, Karşıyaka ile kalbi atan herkes bir hedef uğruna kilitlenmiş durumda. Öyle ya da böyle bu kulüp, bu camia başarılı olmak zorunda. Türk futbolunun böylesi köklü kulüplere ihtiyacı var. Süper Lig ve 1. Lig’de mücadeleden kulüpler belli bir bölgeye sıkışmış kalmış durumda. Allah’ın izniyle Ege’den biz geleceğiz!