Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman: Biz Sibel Gönül’ün oyunu alırız

AK Parti’nin önemli simalarından Azize Sibel Gönül’ün CHP’den meclis üyesi aday adayı olmasının ardından Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’dan açıklama geldi

AK Parti’nin önemli simalarından

2019 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı olarak gösterilen, partinin kurucu Kadın Kolları İl Başkanlığını yapan, Kocaeli eski Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları eski Genel Başkanı Azize Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül, CHP Kartepe İlçe Örgütüne giderek, Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu.

ŞAHSIMLA İLGİLİ, DURUŞUMLA İLGİLİ…

AK Parti’nin kurucu isimlerinden Sibel Gönül, Nokta Gazetesine yaptığı açıklamada oğlunun CHP’den meclis üyesi aday adayı olmasını değerlendirmiş ve “Buğra, 30 yaşında bir isim. Kendisinin CHP’den meclis üyesi aday adayı olmak gibi bir isteği oldu. Neticede bir aileyiz. Anne oğul arasına da siyaset girmez. Demokratik bir aileyiz. Kendisi bize niyetini anlattı, biz de aile olarak engel olmak istemedik. Benim şahsımla, benim partimle ilgili duruşumla bu konunun bir ilintisi yok” demişti. Konuyla ilgili Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da Nokta Gazetesine konuştu. Başkan Kocaman Sibel Gönül’ün de eşi Uluç Gönül’ün oyunu alacaklarını ifade ederek, “Sibel hanım bizim için çok kıymetlidir. Partimizin, bizim bir büyüğümüzdür. Kendisini severiz, sayarız.

GÖNÜL İSTERDİ Kİ…

Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül’ün CHP’den Kartepe Belediye Meclis üyesi aday adayı olması kendi tercihidir. Gönül isterdi bizimle siyaset yapsaydı. Takdiri bu yöndeyse, bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Ama biz Sibel ablanın da Uluç abinin de Kartepe’de oyunu alırız” açıklamasında bulundu.

SÜRECİN SONUNDA…

Kendi siyasi geleceğiyle ilgili de konuşan Başkan Kocaman, “Ben ikinci dönemde aklımdaki projeleri hayata geçirebilmek istiyorum. Bu sürecin sonunun da hem ilçemize, hem partimize hem de ittifakımıza hayırlı olmasını diliyorum. Burada inisiyatif ve karar, takdir Cumhurbaşkanımızındır. Alacağı her karar başımızın üstünedir. En doğru ve uygun kararı alacağından şüphemiz yoktur. İlçemizde de iki aday adayı arkadaşımız var. Ben kendilerine başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Sibel Gönül’ün oğlu CHP’den aday adayı oldu!

Oğlu CHP’den aday adayı olan Sibel Gönül konuştu: Oğlum 30 yaşında, kendi kararı

Sibel Gönül’ün oğlu Buğra Gönül konuştu: Neden CHP’yi seçti?