Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman oldu… Mustafa Kocaman kimdir?

Kartepe’de yerel seçimleri bir kez daha Mustafa Kocaman kazandı. Yüzde 45,87 oranında oy alan Kocaman, Kartepe’yi 5 yıl daha yönetecek.

Kartepe'de yerel seçimleri bir

Türkiye bugün sandık başına giderek yerel yöneticilerini belirledi. Kocaeli’de ise seçim sonucu en merak edilen ilçelerin başında olan Kartepe’de başkan belli oldu. Kartepe’nin başkanı bir kez daha AK Partili Mustafa Kocaman olarak belirlendi.

Resmi olmayan sonuçlara göre açılan sandıklardaki oyların 35 bin 401’ini Mustafa Kocaman alırken, Kocaman’ın en yakın rakibi Merttürk 32 bin 28 oy aldı. Merttürk’ü yüzde 11,41 oy oranı ile Berat Kansu takip etti.

MUSTAFA KOCAMAN KİMDİR?

Mustafa Kocaman, 1976’da doğdu. Cumhuriyet İlkokulu, İzmit Namık Kemal Ortaokulu ve Lisesini bitiren Kocaman, Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında avukatlık bürosu açan Kocaman, ilkokulda başladığı basketbola amatör ligde lisanslı sporcu olarak devam etmektedir. Kocaman sırasıyla AK Parti Kartepe İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve Kartepe İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü.2019 yerel seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanı seçilen Kocaman, evli ve bir çocuk babasıdır.