Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nden büyük başarı!

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi, Yalova’daki Türkiye şampiyonası grup maçlarında çok başarılı oldu ve gruptan lideçıkarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı.

ÖNCE KOCAELİ ŞAMPİYONU OLDULAR

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Yaşar'ın koordinesinde, Ferhat Atmaca ve Hakan Tan’ın çalıştırdığı, Kocaelispor ve Belediye Derincesporlu futbolcuların ağırlıkta olduğu Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Erkek Futbol Takımı ilimizdeki Liseler Arası İl Müsabakalarında şampiyon oldu ve Yalova'da düzenlenen Türkiye şampiyonası grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nden büyük başarı! - Resim : 1

2 GALİBİYET 1 BERABERLİK

Burada da oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan İzmit’in çocukları ilk maçında Bursa’yı 9-0, ikinci maçında da Tekirdağ’ı 1-0 mağlup etti, Edirne ile de 3-3 berabere kalarak Yalova’dan grup lideri olarak şampiyon çıktı. Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan ekibimizde hedef Türkiye derecesi ile şehre dönmek.

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nden büyük başarı! - Resim : 2

FERHAT YAŞAR: KÜRSÜ GÖRMEK İSTİYORUZ

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Yaşar elde edilen başarı ile ilgili olarak şu şekilde konuştu: Çocuklarımız kalitelerini bir kez daha ortaya koydu. Bu yıl kürsü görmek istiyoruz. Bunu başarabilecek bir oyuncu grubuna sahibiz. Hakan hocamız da sağ olsun her anlamda bizlere çok büyük katkı sağlıyor.

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nden büyük başarı! - Resim : 3

TEŞEKKÜR EDERİM

Bu süreçte bizlere destek olan Kartepe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kocaman’a, Kartepe Belediyesi Spor Müdürü Sayın Hacı Ağdaş’a ve oyuncu grubu için kolaylık sağlayan Kocaelispor Kulübümüz ile Alt Yapı Koordinatörü Sayın Aydın Günaydın hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ