Kartepe Kulüpler Birliği’nde 3. Mevlüt Ağra dönemi!

Kartepe Kulüpler Birliği’nin olağan genel kurulu Kartepe Uzunçiftlik’te yer alan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanındaki Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Seçime tek liste ile giren Mevlüt Ağra üçüncü kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Kartepe Kulüpler Birliği’nde 3. Mevlüt Ağra dönemi!

OSMAN DEMİR ÇEKİLDİ

Kartepe Kulüpler Birliği’nin olağan genel kurulunda Mevlüt Ağra başkanlığa devam etti. 2019 ve 2021’de de seçimi kazanan Ağra üçüncü genel kurulunda da bir sorun yaşamadı. Genel kurul öncesi Arslanbey Organize Sanayispor Kulübü yöneticisi Osman Demir adaylığını duyurmuştu. Ancak 11 asil 11 yedek ve 3’er de denetim kurulu asil ve yedek ismi listesinde yazamayan Demir adaylıktan çekildi.

KULÜPLERİMİZ ARASINDA BAĞ DAHA DA KUVVETLENECEK

Genel kurula tek liste ile giren Mevlüt Ağra oy birliği ile üçüncü kez Kartepe Kulüpler Birliği başkanı oldu. Bir önceki dönemde yönetimde olan Mustafa Ankaz, Mustafa Şahin, Ayvaz Baydar ve Necmettin Altunbaş yeni listede yer almadı. Ağra teşekkür konuşmasında Kartepe’deki kulüplere en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğini, kulüpler arasındaki bağı kuvvetlendireceğini ifade etti. Kartepe Şöhretleri turnuvasının 8 Temmuz’da başlayacağını ifade eden Ağra desteklerinden ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a teşekkür etti.

MEVLÜT AĞRA’NIN YENİ YÖNETİM LİSTESİ –ASİL-

Mevlüt Ağra – Başkan

Veis Dizdaroğlu

Hasan Cebeci

Nuri Batu

Murat Demirtaş

Bayram Öztürk

Mehmet Özer

Selim Baytören

Fatih Kıyar

Mehmet Duman

Tolga Ay

YÖNETİM KURULU – YEDEK-

Hakan Toker

Nuri Başaran

Hande Gökbulut

Veysel Pınar

Cihan Üzülmez

İbrahim Tanrıkulu

Cemal Kangün

Hüseyin Üstün

Tufan Ay

Ersin Okumuş

DENETİM KURULU – ASİL-

Mehmet Gözen

Erkan Yılmaz

Ayvaz Baydar

DENETİM KURULU –YEDEK-

Ali Üstün

Köksal Yılmaz

Mehmet Yıldız