Kartepe kulüplerine KOCAMAN’dan destek!

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçe sınırları içerisinde yer alan 20 amatör futbol kulübüne ve 21 spor derneğine toplam 2 Milyon 235 bin TL destek verdi.

Kartepe kulüplerine KOCAMAN’dan destek!

PROTOKOL DE KATILDI

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Antik Köfte’de düzenlenen programda amatör kulüplere destek verildi. Programa Başkan Kocaman’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, KASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Eda Açıkgöz, kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.

Kartepe kulüplerine KOCAMAN’dan destek! - Resim : 1

AĞRA İKİ ÖNEMLİ KONUYU UNUTMADI

Programda konuşan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra şu ifadelere yer verdi: Sözlerime geçtiğimiz gün hayatını kaybeden küçük futbolcu kardeşimiz Kaan’a Allah rahmet dileyerek, ilk Süper Lig maçına çıkan ve haftanın hakemi seçilen hakemimiz Tolga Güldibi kardeşimizi tebrik ederek başlıyorum.

Kartepe kulüplerine KOCAMAN’dan destek! - Resim : 2

BAŞKANIMIZ DİMDİK ARKAMIZDA

Göreve geldiğimiz zaman birlik ve beraberliği sağlayarak 12 ilçeye örnek olacak bir yapıyı sağlayacağımızı söylemiştik. Şükürler olsun ki, Kartepemizde kulüplerimizin başarıyı elde etmesi noktasında bizlerin arkasında dimdik duran Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman var, kendisine çok teşekkür ediyorum. Kartepemizde 21 kulübümüzün yanında 21 tane yan branş kulüplerimiz var. Belediye Başkanımızın desteği ile bunlar yapılabilmektedir.

BAL’DA BİR TAKIMIMIZ OLMALI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’nın büyük desteğini görmekteyiz. Yeni bir sezona giriyoruz. Bu sezon mutlaka bir takımımızın BAL’da mücadele etmesini sağlayacağız. 4.5 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleler yapılmaktadır. İnşallah bu sezon da en güzel bir şekilde ligimizi tamamlayacağız.

AÇIKYOL: SPOR KENTİ VİZYONU

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın selamlarını ileten Genel Sekreter Eda Açıkyol, “Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Spor Kenti Kocaeli” vizyonu ile çok önemli adımlar ve yatırımlar yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Kartepe kulüplerine KOCAMAN’dan destek! - Resim : 3

Kaynak: Ali Köksal