Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi!

Fethiye’de düzenlenen Yıldızlar Boks Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden boksörler başarılı sonuçlarla ilimize döndü.

Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi!

TOPLAM 811 SPORCU

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. Beşkaza Spor Salonu’nda gerçekleşen, 66 ilden 500 erkek ve 311 kadın sporcunun katıldığı şampiyonada 26 sıklette madalya dağıtıldı. +80 kiloda ringe çıkan, Derbentspor Kulübü sporcusu Muhammed Yusuf Keskin ile aynı kiloda mücadele eden Tuana Trabzonlu Türkiye ikincisi oldular ve gelecek adına umut verdiler.

Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi! - Resim : 1

KOCAMAN BAŞKANA KOCAMAN TEŞEKKÜR!

Başarılı boksörleri ilimizin deneyimli boks antrenörlerinden İsmail Çelikiz çalıştırıyor. Tüm boksörlerle Kartepe Belediyesi çok yakından ilgileniyor. 2008 doğumlu iki gümüş madalyalı sporcu ile antrenör İsmail Çelikiz kendilerine sağlanan imkanlardan ötürü Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a ve ilgisini eksik etmeyen Kartepe Belediyesi Spor Müdürü Hacı Ağdaş’a teşekkür etti.

Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi! - Resim : 2 8 SPORCUNUN TAMAMI ÇEYREK FİNALE KALDI

2008 doğumlu Kartepeli sporcularda hedef olimpiyatlar olarak belirlenirken bu doğrultuda çalışmalar ara vermeden devam edecek. Öte yandan Muğla Fethiye’deki şampiyonaya 8 sporcu ile giden Kartepe Belediyesi boksörlerinin tamamı çeyrek final gördü ve gelecek adına umut verdi. Kartepe Belediyesi, diğer branşlara da gösterdiği önemle de dikkat çekiyor.

Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi! - Resim : 3

ERKEKLERDE ŞAMPİYONLAR

Bu arada erkekler 46 kiloda Berat Akduman, 48 kiloda Egeberk Özer, 50 kiloda Enes Kaan Başarır, 52 kiloda Ramazan Alptekin, 54 kiloda Furkan Avar, 57 kiloda Salih Acay, 60 kiloda Mehmet Enes Şanlı, 63 kiloda Hakan Arda İlgün, 66 kiloda Selçuk Efe Şentürk, 70 kiloda Davut Saydam, 75 kiloda Hamza Yağız Dülgar, 80 kiloda Toprak Salman ve +80 kiloda Batu Baş Türkiye şampiyonu oldu.

Kartepeli boksörlerden iki Türkiye ikinciliği geldi! - Resim : 4

KADINLARDA ŞAMPİYONLAR

Kadınlar 46 kiloda Azra Nur Çetin, 48 kiloda Sude Naz Efil, 50 kiloda Kübra Çiçek, 52 kiloda Ecrin Alp, 54 kiloda Azra Ocak, 57 kiloda Ecrin ÖZKAN, 60 kiloda Pınar Elçik, 63 kiloda Elif Eldan, 66 kiloda Busenur Yazan, 70 kiloda Fatma Toktay, 75 kiloda Sedef Nergis, 80 kiloda Melisa Eroğlu ve +80 kiloda Miray Doğru Türkiye şampiyonu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ